tindirbp 289 Napisano Avgust 21, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako,na prodaju cagiva,96.god.,na motoru je sve extra osim magneta,pukao je,nisu namotaji osteceni,frajlauf je kao nov,nekima je ovaj motor poznat,bio je u Pozegi a sad je u Backoj Palanci,ja bi ga prodao ili menjao uz moju doplatu za neki drugi ali Japanski tipa transalp ili slicno,ako nema zamena za motor onda moze za neki pikap,cena canjona je u oglasima 950 evra,placena je iinace malo manje ali ja sam taj frajlauf stavio drugi pa da budem nekako na nuli,eto pa ponudite ko sta ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 21, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan dal je moguce da ovaj motor nece niko ja neverujem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 22, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da neće niko, jer ko kupi motor u Bačkoj Palanci - kolko god da ga malo plati - dobije triper na malom mozgu dok ga prepiše na svoje ime i odjavi ! ( Porez obračunavaju dva dana, a Sup im radi samo do 12.00 - za odjavu i vraćanje tablica ) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 22, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da neće niko, jer ko kupi motor u Bačkoj Palanci - kolko god da ga malo plati - dobije triper na malom mozgu dok ga prepiše na svoje ime i odjavi ! ( Porez obračunavaju dva dana, a Sup im radi samo do 12.00 - za odjavu i vraćanje tablica ) to si u pravu nema sta,ali na motoru su Pozega table tako da nemas nista sa Palankom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 22, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje,ali i sam tip motora neuliva nikakvo poverenje!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Avgust 22, 2015 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moja iskustva na Canyonu su bila pozitivna. Zvuk je nenadmašan, prelep motor. lepo koci. Malo je vise zedan goriva i to je to. Posle sam prešao na veći motor, a Canyona sam prodao drugu članu ovog foruma Jamani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 46 Napisano Avgust 22, 2015 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sasvim ok. Problem je što se u Srbiji teško dolazi do delova, a i uvezeni su uglavnom izdrndani primerci, pa je stvorena slika da su loši. Bez uvrede, ali slikao si ga preko rca. Daj neku lepšu fotku ako želiš da ga prodaš. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2014 Napisano Avgust 23, 2015 Drug član, 970 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan u klubu imamo jednog canyona...drugaru crklo neshto, 6meseci mu trebalo da nabavi deo...posle toga kupio josh skoro 2 cela u rinfuzi, za ne daj boze... inache, on je odushevljen motorom, al kao shto je vecj spimenuto, i on za jedinu negativnu stvar navodi nedostatak delova kod nas... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...