Robert.RR 5 Napisano Avgust 19, 2015 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Evo mene posle malo duzeg vremena,kupio konacno motor,Yamaha Yz 250 2001 godiste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Avgust 19, 2015 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motorcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 19, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je motorin jedino sto ga ne možeš legalno voziti po putu jer nema svetlosnu signalizaciju ali za brda i doline dušu dao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 19, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, rado bih ga isprobao po bregu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jeffrey 2 Napisano Novembar 23, 2015 U prolazu, 48 postova Motocikl: Yamaha Dt 125R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prelep ja isto razmisljam o kupovni crosa 250 2t jesi ga uzeo kod nas ili sa strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Jun 7, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.Kod nas sam ga kupio.Mada ga je on valjda uzeo od nekih sto su ga doterali iz Svedske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 7, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko $? Ja jurim isto yz, ali sam pre za 125 Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Jun 7, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1500 evra.Si vozio dosad neku ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 7, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, vozim ja to. Ali ne mogu 250 da vozim kako hocu, i volim kad je laksi motor Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Jun 7, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo je nezgodan.Nisam imao prilike da vozim 125 pa ne znam kolka je razlika u snazi,mislim znam po papiru al ne ponasanje istog.Ja sam direktno sa 50cc na ovaj.Trebalo je vremena da se naviknem kolko tolko na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 8, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci ne preskaci Kupicu sad 125. Pa kad se naviknem na njega menjacemo se Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Septembar 17, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jucerasnja voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan045 0 Napisano Septembar 17, 2016 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako si zadovoljan sa yamahom, kako te sluzi. Jesi li imao nekih kvarova do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonel 9 Napisano Septembar 17, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin rd07 Prijavi odgovor kao problematičan A neka je sa srecom i nek te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako si zadovoljan sa yamahom, kako te sluzi. Jesi li imao nekih kvarova do sada? Ej ekstra sam zadovoljan,radi ko sat za sad.Nisam nikakvih kvarova imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan A neka je sa srecom i nek te sluzivozas se a ne zoves!neka neka Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока Hvala,hvala!Pa mogli bi da se provozamo nekad.Sad cemo mi ili na Guduricki ili do Socice preko sume pa se mozes prikljuciti konvoju.haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jonel 9 Napisano Septembar 18, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda africa twin rd07 Prijavi odgovor kao problematičan Daj pusti mi tvoj br Послато са Lenovo A5000 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Koje je godiste motor i reci mi sta si od papira dobio ili je potpuni divljak ? Da te sluzi dugo! Imam novu Shiftovu kros kosulju /plava kombinacija/ ako te interesuje ? Pozdrav od Kx 250... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! 2001 je motor.Nisam dobio nista od papira.Motor je samo za off road,nije za saobracaj. Uslikaj je i posalji mi da je vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru..Da, znam i vidim za sta je motor hehe... U kakvom su ti stanju prednje vile...suspenzija, amort i unitrak...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vile su super,menjane su,stavljene nove.Juce sam ih stelovao bas i prednje i zadnje i danas isprobao,druga je prica sad.Pa ne pokazuje nikakve slabosti sto se toga tice sad.Danas je dobio pranje i ide u garazu najverovatnije do proleca. Moram mu staviti novu gumu nazad,jer je ovu pojeo za godinu dana.haha. Kocnice idu dole da se ociste kompletno.Novi disk zadnji moram kupiti. Filter vazduha moram ocistiti...ulje novo u menjacu. Nesto od plastika da se zameni,i mozda nove rucice kvacila i kocnice prednje.toliko za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Septembar 25, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, sa pravilnom suspenzijom je kao da vozis vasionski brod..pravilno upija neravnine i ne umaras se tako..Mogu ti preporuciti Dunlop Geomax gume..ja vozim sa njom, ogromna je razlika kada sam stavio novu, a ni stara nije bila bas ohabana...ali ova se lepi i hvata i prosto neverovatno...ostao sam bez reci. Ja pakne imam Prox-ove i napred i nazad..zadovoljan sam s njima. Pogledaj i kociono ulje..ja sam kod mene zamenuo i napred i nazad..to nije trosak. Filter vazduha mi je jedan Hiflofiltro a drugi TwinAir i menjam ih. Dok je jedan gore, drugi lepo isperem i odlozim i posle samo zamenim. Ulje za filter koristim Putoline. Ulje za menjac i mesavinu je Motul..i samo to.A isto i sprej za lanac Motul. Ako te interesuje mogu ti postaviti jedan video sa YT a o suspenziji..vrlo puno korisnih informacija. Slike ti saljem danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Septembar 25, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze,postavi bas da vidim. Ja za mesavinu koristim Kastrol Power Racing 2 T a za lanac Silkolene Race ekstra sprej. Guma mi je Maxxis a rezervna Pirelli.Drugar ima na Hondi Crf450r tu geomax. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZokiVuki 10 Napisano Septembar 25, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Austrija Motocikl: Kawasaki KX 250 Prijavi odgovor kao problematičan E evo slikica sto sam obecao.. Kako se uopste stavjaju slike ?? Imas email, FB...jednostavnije mi je da ti tamo posaljem.. A evo i o suspenziji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robert.RR 5 Napisano Septembar 25, 2016 U prolazu, 96 postova Prijavi odgovor kao problematičan uploduj ih na netu i stavi link evo ti sajt postimage.cc/?lang=serbian Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...