duk27 87 Napisano Septembar 10, 2015 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan da da sledece godine ne masim transalpinu.....vidimo se tamo....naravno polazna tacka moze iz kladova vidimo se.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11866 Napisano Septembar 22, 2015 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Super su slike .Mi smo pre mesec dana sa dva nocenja obisli ceo transfagarasan i celu transalpinu(iz Sr.Mitrovice)jeste bio tempo ali sve se stiglo,ako posao dozvoli pisem putopis kako obici Rumuniju sa 110 evra . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2610 Napisano Octobar 16, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima, piši. Ja planiram sa ženom ili sa MSC sledeće leto TF i TA + još neki grad da obiđemo. Gde ste spavali, klopa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5093 Napisano Octobar 16, 2015 Drug član, 1522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Vec rekoh , moja sledeca ruta definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 16, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Vec rekoh , moja sledeca ruta definitivno +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Octobar 16, 2015 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao ovaj vikend,al jebiga izgubih pasos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 7, 2015 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan TA je odlična destinacija za vožnju, a to kažem jer nisam vozio, ali toliko o tome čitao u raznim putopisima. Bravo za vas dvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Novembar 7, 2015 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za fotke ..prelepo,,bila ih je milina gledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...