Golub 1641 Napisano Avgust 5, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Moze li m iko reci "procitati" ove svecice? Bukvalno pola svecice je belo a pola hm crvekasto.... Evo i slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Avgust 5, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan A kad je već reč o čitanju može li i neki mali kurs? Često sam (parcijalno) slušao o izgledu svećica u odnosu na njihovo stanje i stoga mi je dosta stvari nepovezano i zbrkano. Možda bi ovo bila dobra prilika da neko stručan objasni sažeto šta je to što možemo zaključiti na osnovu njihovog izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Avgust 5, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Evo malog kursa Odlicno je objasnjeno, SVE SLIKE mogu da se UVECAJU. http://www.dansmc.com/Spark_Plugs/Spark_Plugs_catalog.html 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 6, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, najvise me zbunilo ovo farbanje keramike pola belo pola crvenkasto...I ja nadjoh posle na netu da je od aditiva ali mi bilo cudno kako tako ofarbano pola-pola... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Avgust 6, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Gagi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 6, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima, najvise me zbunilo ovo farbanje keramike pola belo pola crvenkasto...I ja nadjoh posle na netu da je od aditiva ali mi bilo cudno kako tako ofarbano pola-pola... Meni neviruješ? using Tapatalk verujem, verujem, nemoj da se vredjaš... Morao sam nalo i da googlam...imaš pivce od mene da se iskupim :-) Послато са D6503 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...