scorpija 2025 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za drugara. Motor kupljen pre dve nedelje i receno mu je da su u pitanju samo semerinzi posto nije bilo ulja u vili,ali ispostavilo se da su teleskopi deformisani i nemogu da se ispravljaju (ulubljeni su)! Znaci potrebni teleskopi ili druge vile! Nesto sam nacuo da pasu teleskopi od CBR Honde ali neznam da li je tacna informacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Godiste Honde je 1997 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 1, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Napisi godiste Honde ili precnik stapova,ako je stara CB neodgovaraju ti od Cbr600,ja imam nekakve od starih precnika 37 i 38 mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 1, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 1997,napisao vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...