drumskalisica 8741 Napisano Jun 8, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo možeš da zavariš, a ima da se kupi i novo, čini mi se da je negde oko 5 evra komad. Jedino što mora da se skida zadnja viljuška zbog zamene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 8, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da novo nije bas najkvalitetnije, a i ne bi se bas upustao u skidanje tih drzaca, ipak je motor star 28 godina i prosao je svakojake kise,bare i blata Uopsteno nosenje motora nije bas sjajno dizajnirano po meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jun 8, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom mz-u skidao te nosace i zadnju viljusku bez problema islo je kao podmazano. Ako sumnjas u kvalitet novih delova nabavi polovan ispravan nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan videcu, imam polovan dobar na jednom starom ramu, ali verujem da ce dobro da drzi i ako se zavari, a ne vidi se kad se stavi masina tako da nece da bude ruzno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan @jigoro cano stigli delovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 10, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan I juce se radilo nesto malo.Odnet cilindar na obradu, a leva dekla stigla od strugara. Malo polirali, malo smirglali dekle za farbanje i spremili dekle za sklapanje, nadam se danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Pedantno svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 11, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Malo se radilo i juce i danas Pocelo sklapanje Poredjenje novih i starih delova Doduse posle sam ukapirao da sam taj polumesec montirao naopako Masina sklopljena sve sto moze za sad Malo smo i farbali To je to za sad, sutra bi trebao da bude obradjen cilindar pa da se orijentisemo na njega a ako ne bude svakako nam ne gine da vozimo vodenu smirglu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan El zna neko od cega mogu da napravim onaj dihtung sto ide ispod onog poklopcica (u koji stoji semering) na malom zupcaniku sa desne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Jel to špricgit u spreju ili osnovna boja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 12, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, x-man je napisao: El zna neko od cega mogu da napravim onaj dihtung sto ide ispod onog poklopcica (u koji stoji semering) na malom zupcaniku sa desne strane? Od onog klingerita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Spric git u spreju. Posle ide akril crna, nadam se danas.Gde ima da se kupi klingerit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jun 13, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Klingerit traži u gvoždjarama ili u prodavnicama delova za traktore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Jun 13, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Malo proguglaj, imao je lik u Mladenovcu koji je prodavao klingerit ili čak i pravio, ko hoće, dihtunge po meri. Mada ti nije nikakv problem ako nadješ klingerit da sam napraviš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 13, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Potrazicu sutra po radnjama, trebace mi najverovatnije sutra da napravim. Radilo se i danas Namontiran klip i cilindar Kum mi zavario drzac motora Kaze Kum sad moze da nosi i masinu od 251 I farbane dekle i stapovi viljuske ( samo sto su stapovi jos uvek obeseni pa nisu na slici) i stavljeni da se suse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 14, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prave ljudi pojačane nosače kao i ojačanjna. Fabrički nosači su dosta mekani pogotovo ako kidaž MZ-a ili dižeš na točak. Osim ovih na fotki,ojačavaju fabričke sa jos jednim formiranim metalnim komadom koji se za fabričke zavaruje sa spoljne strane.Nisam našao fotku za taj primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 14, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce da drzi dobro i ovo, ne kidam ga, mekano menjam brzine, ne dizem na tocak (prerastao sam to). Ako bude opet puko sigurno cu da zavarim neku plocevinu na postojece, hvala na savetu! Inace danas smo isto radili. Nisam nasao nigde klingerit ali sam u radnji za traktore nasao dihtung trouglastog oblika koji ima rupu u sredini istog precnika kakav meni treba, nisam se setio da slikam ali ako nekom zatreba nije mi problem da pitam prodavca od cega je. Jeste malo deblji ali sam ga iskrojio i cucno je ko dupe na nosu. Inace sve spojeve gde su isli dihtunzi premazao sam Victor Reins-om. Masina jos malo sklopljena Stara grana vs nova grana I na kraju masina spakovana na ram I zamislite RADI!!! Malo je ler vislji, nisam dirao karburator a bio je nizi pre rasklapanja masine, smanjicu ga kad se bude malo razradila masina. Iskreno bio sam skeptican oko toga da li ce uopste da radi i kako ce da radi, nikad nisam toliko rasklapao masinu, najvise sam skidao levu deklu i menjao lanac, prethodna iskustva jedino sa tomosom ali isto nikad nisam otvarao sredinu. Dosta mi je pomogao kum koji se hvatao smirglanja, farbanja, delom poliranja, ciscenja delova, a i dosta nam je pomogao ovaj cika kome smo kum i ja dali ime Friedrich To je to sto se tice masine, sada je ostalo da se okrene jos puno kilometra na ovom satu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Jun 14, 2017 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da se voziš u sreći i veselju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 15, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Jun 15, 2017 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si ga spakovao. U kakvom stanju mu je radilica,koliko km je pregazila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Jun 16, 2017 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Radilica je izvadjena iz masine koju smo jos odavno kupili za delove. Na toj masini je bila uradjena ful generalna ( i radilica rementovana) ali su lose sastavili menjac pa su je ostavili i prodali nama. Ja sam bio nalio ulje u karter i to je stojalo tako. Ta rezervna masina mi je dobro dosla da vidim kako se rastura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano Mart 8, 2018 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je na prodaju! Cena 600 evra, nije fiksna 064/533-93-72 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano April 2, 2018 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat danas. Imam jos dosta rezervnih delova pa ako nekom treba nek vice, nisam skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano April 4, 2018 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Napraviš specifikaciju delova sa cenama i sve u našu oglasnu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1051 Napisano April 7, 2018 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima bas mnogo, ko da pise i slika sve. Najbolje je da ljudi pitaju sta ih interesuje.Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...