Bug1 235 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi pojasni ili jos bolje uslika donji deo rezervoara pomenutog motora 1999god. jer ja imam samo kabl od plovka i crevo dovod goriva iz rezervoara . Imaju jos dve "sisice" koje ne znam cemu sluze i idu li na njih neka creva . Trazio svuda ali nigde nisam nasao slike a ni objasnjenja , nema ni u manualu . Drugar koji ima isti ode na more . Izgleda ovako . Zahvaljujem Ako ima neko u Bg raspolozen da pokaze mogu i da svratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Te dve sisice su oduske-prelivi,to su ti ona crevca sto malo vire ispod motora,ako razumes sta hocu da ti kazem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ta crevca ali idu iz one komore izmedju filtera vazduha i karbova , jedno s vrha i drugo sa donje strane . Rezervoar me buni . Rade majstori pa ne vrate sve jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Hmm,jbm li ga. Na mom isto imam te 2 sisice,ali malo razmaknute,idu uz ram i spustaju se dole,malo nize od agregata,ako prelije da kaplje na pod i ne dodje do pozara pa je vrv i na starijem tako ili mozda gresim. Probaj da isceprkas po netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n_robert 5 Napisano Avgust 27, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Grocka, Brestovik Motocikl: Yamaha FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, ta dva creva su oduska rezervoara. Tacno je imas i creva koja idu iz filtera vazduha a ova dva su sa desne strane motora. Prolaze pored benzinske pumpe i spustaju se sa zadnje steane motora. Negde sam citao da se desavalo da se prilikom montaze presaviju creva i napravi se vakum u rezervoaru. Ne uzimaj me za sigurno, ali mislim da su kod modela posle 2000, to drugacije resili. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...