sci 27 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Onda necemo kod zmaja, mislio sam da je u tom pravcu ;D Ajmo iza pancevackog mosta, prva pumpa sa desne strane puta u 10H Pa dalje do barande kod znaka...levo ili desno...zavisi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 11, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma mesto kao i milion drugih ali druzenje je bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 11, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima dotamo, gde se tacno nalazi? Ja sam ZA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ima dotamo, gde se tacno nalazi? Ja sam ZA! Koliko ja znam, na dvadesetak km od BG-a na Zrenjaninskom putu ima znak Baranda desno, odatle posle ne znam, nisam bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E ovako za u Barandu mozete stici putem koji vodi iz Beograda ka Zrenjanin (pricam o najboljoj varnjanti) samo pratite put. Ovaj put prolazi kroz selo Čenta i u samoj Ćenti imate skretanje za Barandu. Ima i putokaz. Sto se tice Bjelogrlica ako budem nasao vremena da dodjem u Barandu sigurno nas prima (dobar sam sa njegovim stricom) a sto se tice Barande stvarno nemam pojma sta cete tamo a tek mi nije jasno sta ocekujete tamo da vidite. Da vam ja ne bi objasnjavao da tamo nema niceg zanimljivog (bar ne za mene), provozajte se pa se i sami uverite, ja ako nadjem vremena, doci cu zbog vas koji dolazite. Samo mali savet posto je Subota napunite rezervorar u Beogradu jer cini mi se da Subotom pumpa u Čenti radi skraceno a Nedeljom sam siguran da ne radi, a u Barandi nisam video pumpu (mozda i ima). Ponesite nesto da jedete jer im se MC Donalds trenutno renovira ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 11, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ne mucite! Predlazem da u povratku idete preko Jabuke i Panceva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan E ovako za u Barandu mozete stici putem koji vodi iz Beograda ka Zrenjanin (pricam o najboljoj varnjanti) samo pratite put. Ovaj put prolazi kroz selo Čenta i u samoj Ćenti imate skretanje za Barandu. Ima i putokaz. Sto se tice Bjelogrlica ako budem nasao vremena da dodjem u Barandu sigurno nas prima (dobar sam sa njegovim stricom) a sto se tice Barande stvarno nemam pojma sta cete tamo a tek mi nije jasno sta ocekujete tamo da vidite. Da vam ja ne bi objasnjavao da tamo nema niceg zanimljivog (bar ne za mene), provozajte se pa se i sami uverite, ja ako nadjem vremena, doci cu zbog vas koji dolazite. Samo mali savet posto je Subota napunite rezervorar u Beogradu jer cini mi se da Subotom pumpa u Čenti radi skraceno a Nedeljom sam siguran da ne radi, a u Barandi nisam video pumpu (mozda i ima). Ponesite nesto da jedete jer im se MC Donalds trenutno renovira ;D Postoje ljudi koji zive van velikih gradova, (Beograd, Nis, Novi Sad) i koliko god to nekome izgledalo nemoguce opstaju bez plasticnih hamburgera iz MekDonaldove kuhinje! Mnogi od njih misle da je zanimljivo ziveti u nekom takvom mestu. Neki kvalitet zivota mere po tome koliko im je udaljen najblizi MekDonald, a nekima ne pada tesko da sami sebi spreme dorucak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lakajko mislim da ruta za odlazak tamo koju si predlozio komplikovanije nego onu koju sam ja predlozio, mislim da ipak poznajem ovaj kraj bolje od tebe. Lakse je ljudima da se snajdu onako kako sam im objasnio. Samo idu peglaju iz Boegrada dok u Centi ne naidju na znak Baranda a ne da idu na Opovo i da jure po raskrsnicama putokaze.( ako me secanje ne vara u Opovu nema putokaza a Barandu) Predlazem da u povratku idete preko Jabuke i Panceva. Presao ovu rutu pa malo je reci milion puta, skoro je uradjen novi asvalt kroz sva sela tako da je milina za voznju, naravno ako se izuzme jedno 4-5 lakat krivina u samim selima. Postoje ljudi koji zive van velikih gradova, (Beograd, Nis, Novi Sad) i koliko god to nekome izgledalo nemoguce opstaju bez plasticnih hamburgera iz MekDonaldove kuhinje! Mnogi od njih misle da je zanimljivo ziveti u nekom takvom mestu. Neki kvalitet zivota mere po tome koliko im je udaljen najblizi MekDonald, a nekima ne pada tesko da sami sebi spreme dorucak. Ja nevidim gde sam pogresio u svom pisanju pa da dobijem ovakav odgovor, ono za mek je bio saljiv nacin da dam savet forumasima tako da ne vidim cemu potreba za ovakvim komentarom. No 100 ljudi 100 cudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 12, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan E ovako za u Barandu mozete stici putem koji vodi iz Beograda ka Zrenjanin (pricam o najboljoj varnjanti) samo pratite put. Ovaj put prolazi kroz selo Čenta i u samoj Ćenti imate skretanje za Barandu. Ima i putokaz. Sto se tice Bjelogrlica ako budem nasao vremena da dodjem u Barandu sigurno nas prima (dobar sam sa njegovim stricom) a sto se tice Barande stvarno nemam pojma sta cete tamo a tek mi nije jasno sta ocekujete tamo da vidite. Da vam ja ne bi objasnjavao da tamo nema niceg zanimljivog (bar ne za mene), provozajte se pa se i sami uverite, ja ako nadjem vremena, doci cu zbog vas koji dolazite. Samo mali savet posto je Subota napunite rezervorar u Beogradu jer cini mi se da Subotom pumpa u Čenti radi skraceno a Nedeljom sam siguran da ne radi, a u Barandi nisam video pumpu (mozda i ima). Ponesite nesto da jedete jer im se MC Donalds trenutno renovira ;D Postoje ljudi koji zive van velikih gradova, (Beograd, Nis, Novi Sad) i koliko god to nekome izgledalo nemoguce opstaju bez plasticnih hamburgera iz MekDonaldove kuhinje! Mnogi od njih misle da je zanimljivo ziveti u nekom takvom mestu. Neki kvalitet zivota mere po tome koliko im je udaljen najblizi MekDonald, a nekima ne pada tesko da sami sebi spreme dorucak. Nisi uopste skontao sta je road gunner hteo da kaze .......ali posto si relativno nov videces da ljudi ovde nisu zlonamerni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako za u Barandu mozete stici putem koji vodi iz Beograda ka Zrenjanin (pricam o najboljoj varnjanti) samo pratite put. Ovaj put prolazi kroz selo Čenta i u samoj Ćenti imate skretanje za Barandu. Ima i putokaz. Sto se tice Bjelogrlica ako budem nasao vremena da dodjem u Barandu sigurno nas prima (dobar sam sa njegovim stricom) a sto se tice Barande stvarno nemam pojma sta cete tamo a tek mi nije jasno sta ocekujete tamo da vidite. Da vam ja ne bi objasnjavao da tamo nema niceg zanimljivog (bar ne za mene), provozajte se pa se i sami uverite, ja ako nadjem vremena, doci cu zbog vas koji dolazite. Samo mali savet posto je Subota napunite rezervorar u Beogradu jer cini mi se da Subotom pumpa u Čenti radi skraceno a Nedeljom sam siguran da ne radi, a u Barandi nisam video pumpu (mozda i ima). Ponesite nesto da jedete jer im se MC Donalds trenutno renovira ;D Postoje ljudi koji zive van velikih gradova, (Beograd, Nis, Novi Sad) i koliko god to nekome izgledalo nemoguce opstaju bez plasticnih hamburgera iz MekDonaldove kuhinje! Mnogi od njih misle da je zanimljivo ziveti u nekom takvom mestu. Neki kvalitet zivota mere po tome koliko im je udaljen najblizi MekDonald, a nekima ne pada tesko da sami sebi spreme dorucak. Nisi uopste skontao sta je road gunner hteo da kaze .......ali posto si relativno nov videces da ljudi ovde nisu zlonamerni. zozon je na forumu samo godinu i koji mesec pre tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Sasvim korektna ideja. Pridruzicu se izletu ali najvise zbog druzenja. Voznje cu imati oko 50 km do Barande i isto toliko nazad. Taman da masina podigne ulje iz kartera ;D Predlog: Odmah po silasku sa pancevackog mosta sa desne strane preko puta Metroa ima OMV. Odgovara 10.00 taman da se probudimo ko ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas bio do NS a u povratku sam presekao do Zrenjaninskog puta i reko da svratim do te cuvene Barande... iskreno tamo nema niceg interesantnog, a mesto je na prvi pogled manje i nezanimljivije od vecine vojvodjanskih mestasaca... ali dobro, bitnije je druzenje. I nazalost nema table "Baranda levo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci, transalperi, tenerci, vi kod znaka mozete i desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 12, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan ja sam isto za ovakav izlet ali mislim da bi bilo dobro da je bar neko od nas malo bolje upoznat sa pomenutom lokacijom,cisto da ne bi mnogo lutali i imali vise vremena za druzenje,konkretno mislim ako iko od vas to mesto malo bolje poznaje npr. neku kafanicu gde bi se "zaboli",livadu blizu neke prodavnice do koje bi isli po "osvezenje" ;D i slicno....eto toliko...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Mart 12, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan E ovako za u Barandu mozete stici putem koji vodi iz Beograda ka Zrenjanin (pricam o najboljoj varnjanti) samo pratite put. Ovaj put prolazi kroz selo Čenta i u samoj Ćenti imate skretanje za Barandu. Ima i putokaz. Sto se tice Bjelogrlica ako budem nasao vremena da dodjem u Barandu sigurno nas prima (dobar sam sa njegovim stricom) a sto se tice Barande stvarno nemam pojma sta cete tamo a tek mi nije jasno sta ocekujete tamo da vidite. Da vam ja ne bi objasnjavao da tamo nema niceg zanimljivog (bar ne za mene), provozajte se pa se i sami uverite, ja ako nadjem vremena, doci cu zbog vas koji dolazite. Samo mali savet posto je Subota napunite rezervorar u Beogradu jer cini mi se da Subotom pumpa u Čenti radi skraceno a Nedeljom sam siguran da ne radi, a u Barandi nisam video pumpu (mozda i ima). Ponesite nesto da jedete jer im se MC Donalds trenutno renovira ;D Postoje ljudi koji zive van velikih gradova, (Beograd, Nis, Novi Sad) i koliko god to nekome izgledalo nemoguce opstaju bez plasticnih hamburgera iz MekDonaldove kuhinje! Mnogi od njih misle da je zanimljivo ziveti u nekom takvom mestu. Neki kvalitet zivota mere po tome koliko im je udaljen najblizi MekDonald, a nekima ne pada tesko da sami sebi spreme dorucak. Nisi uopste skontao sta je road gunner hteo da kaze .......ali posto si relativno nov videces da ljudi ovde nisu zlonamerni. zozon je na forumu samo godinu i koji mesec pre tebe Ok nisam video da posta negde a dosta citam forum .....onda me jos vise cudi da nije video o cemu se radi ...ali nema ni veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako ja razmišljam (naglas). Subota je i verovatno nema snimanja, ali opet to ne znači da se ne može popiti sok (ili pivo) ispred lokalne prodavnice ili kafića. Odem na Gugl i ukucam "baranda kafić" i evo šta izađe: http://www.vojvodinacafe.com/forum/banat/6786-baranda.html Ključna reč "Kafić Bruka". Dalje, na onoj mapi se vidi da ima neko jezero, možda prilika za napraviti neku fotografiju. Usput je i Lisičiji Jarak - sportski aerodrom. Kao klinac sam često puta išao i gledao avione, jedrilice i padobrance kako vežbaju. U povratku (možda) u Opovu skrenuti za Pančevo i napraviti krug. Alternativa je da sedim kući, ("žderem Mek"), čukam po tastaturi, gledam TV, ... Neka hvala, prva opcija mi zvuči primamljivije. Kao što neko reče, poenta je druženje i vozanje, a sve ostalo može samo da bude plus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Tacno tako, poenta je u druzenju, pa makar se vozili po mesecu, ne znam zasto ljudi ocekuju nesto specijalno (a mozda je ipak taj klub otvoren ;D). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 13, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo prebrojavanje... Ko sve ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kenny 0 Napisano Mart 13, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan kenny +2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Mart 13, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 puta sam bio u Barandi i opet cu, pogotovo ako ide grupa motora. Obavezno racunajte na posetu Pancevu .... da osetite kako motor ide kada ima benzena u vazduhu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan 1000 puta sam bio u Barandi i opet cu, pogotovo ako ide grupa motora. Obavezno racunajte na posetu Pancevu .... da osetite kako motor ide kada ima benzena u vazduhu ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 puta sam bio u Barandi i opet cu, pogotovo ako ide grupa motora. Obavezno racunajte na posetu Pancevu .... da osetite kako motor ide kada ima benzena u vazduhu ! Aaahhhhhh, miris benzena Ovaj...a da mi okrenemo ka severu malo? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto maler,isao bih i ja al nisam jos zmaja sklopio.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...