Bukefal 0 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć oko mog KTM, Naime skoro sam nabavio noviji agregat, sa Prestge i stavio na svoj ram, od tada...samo problem na problem... Prvo..el instalacija nije imala konektror za km-sat, ajde, manje više to...vratio sam staru instalaciju, pa se ispostavio problem sa osiguračkom kutijom, moralo je da se prevezuje(što inače ne podnosim), ali ajde i to se rešilo...radi. Ali, ovo ne bi bila Srbija da sve te "sitnice"...ne najavljuju neku krupniju zajebanciju. Kada sam sve povezao, sa bratom, problem nastaje oko hlađenja, negde curi, a niko (a videlo je i gledalo dosta ljudi), na senzoru temperature...podiže temperaturu u crvano, a termo prekidač ne daje impuls ventilatoru da ga "okine" i počne sa hlađenjem. Ventilator radi 100% (probao sam ga na kratko, vrti !), a kada ugasim motor, na ključ, sačekam malo, i samo ga stavim na kontakt, okine ventilator. Termostat sam proveravao...otvara... Termoprekidač, promenjen...radi sigurno.. Na odušku mi je logično da izbaci višak vode,antifriza...ali gde još može da pušta. Creva sam gledao...suva su, hladnjak, suv...a ispod kaplje...ZONA SUMRAKA Stoga, ako neko zna rešenje, rado ću ga saslušati! Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Septembar 8, 2015 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sta je na kraju bio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukefal 0 Napisano Septembar 16, 2015 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam rešio...Prešao sam na klasični srpski izum, koji me podseća na šrafciger u vratima kola da prozor ne pada....stavio sam ventilator i prekidač...pa tako kada se vozim uključim...a kada jurim isključim...i...tako.... Mada, ako neko ikada bude imao rešenje...spreman sam da ga saslušam...i probam...i naravno...podelim rešenje sa svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bomag80 0 Napisano Jul 7, 2021 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao, dali neko ima na prodaju ventilator za hladnjak KTM Lc4 640 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 311 Napisano Jul 9, 2021 Zainteresovan, 377 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi na KP oglasima, bilo je par komada ( motora ) za delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...