feelgod 242 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kornjacu koja je potpuno nova, nije nikada bila na voznji. Inace je donesena iz Svedske i tamo je placena 55E a ja je sada cenim 45E. Na zalost shvatio sam da meni tolika kornjaca nije potrebna i da bih je rado zamenio za pojas sa plasticnim protektorima (koja stiti reon bubrega a ne cela ledja). Ja sam visine 180 i velicina mi odgovara, recimo da je za ljude izmedju 180-190cm. Dakle cena za pocetak 45E Kontakt na PP i tel 062/21-40-60 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Jel` ovo BILTEMA proizvodjac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 19, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan DA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jul 19, 2015 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Danas cu da probam tu BILTEMU, sta god to bilo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 19, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebem li ga neki svedjani (tamo je kupljeno), oni znaju valjda da naprave stitnike. Ako neko brine za bezbednost onda oni to rade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije covek mogao da zakopca jaknu preko kornjace, sada da li je kornjaca debela ili Rboban treba da smrsa pitanje je . Koga sta zanima neka se javlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ma kornjaca je debela!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pojas koji mi tokom sledece nedelje stize. Cena ide dole 35E samo da isplatim novi koji sam kupio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Jul 27, 2015 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...