Kele101 39 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima predstavicu sebe i motor kasnije kad ga malo sredim. sad bih samo da postavim par pitanja. Naime kupio sam pre par dana pomenuti skuter, i primetio sam da na leru radi na 2000 obrtaja da li je to normalno jer nigde ne mogu da skinem specifikacije i manual za ovu masinu. I interesuje me iskustvo sa ugradnjom xenona, jer znam da xenon kad se upali ne daje odmah svoj max dok se ne zagreje, a na ovom skuteru kad se upali dugo svetlo kratko se gasi pa mislim da bi to bio problem. Ako je neko ugradio xenone na X9 zamolio bih ga da prenese svoja iskustva. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Jul 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/39412-kako-se-predstaviti-pravila-i-preporuke/ Sve u svoje vreme i tamo gde je predviđeno... Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...