mrle 8487 Napisano Jul 13, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan juče preuzeta kawa od Bokilića. drugi motor, ništa ne zveči, ne trese, miran rad, linearno ubrzavanje, drugačiji zvuk... iskrena preporuka da za nešto novca preporodite svoje mašine. I tako prozborismo još neku, trebalo bi da menjam gume, da se poradi na estetici i plastici... našlo bi se tu toga još, a kawa posle valjda 8 godina bi trebala da se poveća bar na kawu 600ccm. Ja sam se za tih osam godina povećao sa 90 na 120kg, našao visoku dugonogu ženu, tako da gpz nije prioritet za ulaganje. razmišljam se možda o napuštanju gpz-ovaca. tako da ako je neko zainteresovan da ga pogleda, kupi... za stare forumaše može da se kawa dobije na dan - dva da taj neko ode negde sa njom, provoza se duže... ne bih da bude mrle mi uvalio kawu. Motor ide opasno dobro, jedna od možda najstartnijih kawa, ko god da je vozio ima samo reči hvale. mislim, sa motora je padano, sve mu landara, ali je prav, ne vuče, ne zanosi... bem li ga, nisam mislio da ovo liči na oglas. I nije samo eto "naglas" razmišljam šta bih. ajd , neka bude 690 eura. motor sam oprao onda, do sada se isprljao. Slikaću ga danas. Od sinoć imam problem sa verglanjem, rev i bokilić mi daju savete. Takav 590eura. Ako popravim vraćam na 690. Ionako sam mislio da ga prodam, a sada iskrslo more, pa da pomognem braći Grcima. A posle mora možda kredit i da se uzme nešto veće. 0641243329. Mrle da, 1990 godište, napred dva diska, prešao (koliko hoćeš, toliko će da piše) po satu 74.000km. Dosta pisano po forumu (forumima) u raznim temama o ovom motoru. motor je od 8 do 16h u Kosovskoj, inače u bloku45. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Jul 13, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan registrovan na 25kw (A1) do maja 2016, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Jul 13, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan evo i friških fotki Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Jul 14, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na savetima, otklonjen problem.Potrebno je bilo: Šrafciger, kombinirke, WD40 i selotep.Otvorio, raskačio sve, isprskao, vratio, i evo ga pali na pipanje.Pošto nije bilo troškova, cena neka ostane 590e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Jul 19, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan juče preuzeta kawa od Bokilića. drugi motor, ništa ne zveči, ne trese, miran rad, linearno ubrzavanje, drugačiji zvuk... iskrena preporuka da za nešto novca preporodite svoje mašine. I tako prozborismo još neku, trebalo bi da menjam gume, da se poradi na estetici i plastici... našlo bi se tu toga još, a kawa posle valjda 8 godina bi trebala da se poveća bar na kawu 600ccm. Ja sam se za tih osam godina povećao sa 90 na 120kg, našao visoku dugonogu ženu, tako da gpz nije prioritet za ulaganje. razmišljam se možda o napuštanju gpz-ovaca. tako da ako je neko zainteresovan da ga pogleda, kupi... za stare forumaše može da se kawa dobije na dan - dva da taj neko ode negde sa njom, provoza se duže... ne bih da bude mrle mi uvalio kawu. Motor ide opasno dobro, jedna od možda najstartnijih kawa, ko god da je vozio ima samo reči hvale. mislim, sa motora je padano, sve mu landara, ali je prav, ne vuče, ne zanosi... bem li ga, nisam mislio da ovo liči na oglas. I nije samo eto "naglas" razmišljam šta bih. ajd , neka bude 690 eura. motor sam oprao onda, do sada se isprljao. Slikaću ga danas. Od sinoć imam problem sa verglanjem, rev i bokilić mi daju savete. Takav 590eura. Ako popravim vraćam na 690. Ionako sam mislio da ga prodam, a sada iskrslo more, pa da pomognem braći Grcima. A posle mora možda kredit i da se uzme nešto veće. 0641243329. Mrle da, 1990 godište, napred dva diska, prešao (koliko hoćeš, toliko će da piše) po satu 74.000km. Dosta pisano po forumu (forumima) u raznim temama o ovom motoru. motor je od 8 do 16h u Kosovskoj, inače u bloku45. Gde u Kosovskoj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Jul 20, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan tu gde je fotografisan, na uglu sa Palmotićevom. Danas sam kolima na poslu, jbga klima je klima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Jul 22, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan za sada samo zamene za bezimene skutere i bio jedan jamaha skuter, ali sam bio u žurbi i nisam slušao, možda je tu moglo da bude nešto, mada koj će mi skuter, možda da se švrćkam do posla.I juče bila zamena za Opel suzu 90to godište, benzin-plin. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Avgust 19, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće li neko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 19, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad neće niko uzeću je ja...kad već daješ... Sala na stranu mislim da za te pare odličan motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 19, 2015 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Probao u par prilika gpz-a, odlican motor, menjac lepo radi, fino vuce, lepo se vozi Onaj ko ga kupi lepo ce se navozati, i to za male pare, bolje manuelni menjac i lep zvuk dvocilindrasa nego skuter automatik prdavac koji realno kosta isto ko i gpz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Avgust 25, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je da Arakis pogleda malo kawu, ali nismo mogli da se uklopimo sa vremenom. Još sam kawu ostavio nekoliko dana da kisne, pa je valjda povukla vlagu, teže mi pali ujutru (juče i danas), a u nekoj sam priči oko kupovine nove makine, tako da cena ide na 500e. Da za razliku novi vlasnik može da sredi sve te nedostatke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Avgust 27, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ima na drugom forumu jedan zzr i cbr... Hajde neka cena bude 400e fixna. (za delove pa se isplati, a pri tom regularan, registrovan...). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 27, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka mi neko pozajmi 400 e do proleca, ne mogu da gledam ovu ponudu vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan ima na drugom forumu jedan zzr i cbr... Hajde neka cena bude 400e fixna. (za delove pa se isplati, a pri tom regularan, registrovan...). U bre, dade ga ti za dzaba bas.. Pa piaggio free kosta vise.. Pretera ga.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Avgust 28, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i niko ga neće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan pa daješ ga džabe brate, misle ljudi da uvaljuješ leš jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neko nece, neko nije u situaciji. Ja bi uzeo odmah jer sada nemam motor ali nisam u situaciji. Svakako bi mi bilo bolje da uzmem taj motor nego na prolece nekog kineza za te pare. Javice se neko ko razmislio ovako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Avgust 28, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan neću nikog da lažem. motor je bio kao u prvom postu, ta je bila i cena. Bokilić mi je rekao da ću pri sledećem sređivanju morati da nešto i da uložim u motor. Možda iglice karbova, nešto vamo, nešto tamo (juče mi je nešto balavio karb, danas je ok)... teže mi pali. Ovaj motor mi jednostano gabaritno više ne odgovara. Ja bih ga lično rasklopio, prefarbao, utegao plastike, stavio nove gume, pretresao struju...da bih bio miran kao do sada. Dunulo mi da kupim nešto veće, a nemam nešto kinte, tako da neću da ulažem u kawu, već za svaku stavku smanjujem korektno cenu. Mislim da je cifra od 400e sasvim korektna. Ne prodajem vrh mašinu, nego samo motor koji se svaki dan vozi i koji ima nekih boljki, potrebno mu je nešto pažnje i ulaganja. Registrovan je do maja, osam godina je kod mene, pre toga je vlasnik bila Mina... Ko nađe nešto bolje za 400e, ja plaćam pivo. Npr: Htela žena da idemo u Kosovsku Mitrovicu na Bajk rok misiju. Nisam pomišljao da krenem, a pre par godina sam išao. Posle je pomenula Petrovac na Mlavi, tu sam se dvoumio, ali nismo otišli iz drugih razloga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis ko ja 1500km godisnje odlican :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 28, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan neću nikog da lažem. motor je bio kao u prvom postu, ta je bila i cena. Bokilić mi je rekao da ću pri sledećem sređivanju morati da nešto i da uložim u motor. Možda iglice karbova, nešto vamo, nešto tamo (juče mi je nešto balavio karb, danas je ok)... teže mi pali. Ovaj motor mi jednostano gabaritno više ne odgovara. Ja bih ga lično rasklopio, prefarbao, utegao plastike, stavio nove gume, pretresao struju...da bih bio miran kao do sada. Dunulo mi da kupim nešto veće, a nemam nešto kinte, tako da neću da ulažem u kawu, već za svaku stavku smanjujem korektno cenu. Mislim da je cifra od 400e sasvim korektna. Ne prodajem vrh mašinu, nego samo motor koji se svaki dan vozi i koji ima nekih boljki, potrebno mu je nešto pažnje i ulaganja. Registrovan je do maja, osam godina je kod mene, pre toga je vlasnik bila Mina... Ko nađe nešto bolje za 400e, ja plaćam pivo. Npr: Htela žena da idemo u Kosovsku Mitrovicu na Bajk rok misiju. Nisam pomišljao da krenem, a pre par godina sam išao. Posle je pomenula Petrovac na Mlavi, tu sam se dvoumio, ali nismo otišli iz drugih razloga. Konkurises za najpostenijeg i najrealnijeg prodavca na forumu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8487 Napisano Avgust 31, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan prodato 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...