Astral 6237 Napisano Jul 10, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju kofer Kappa K35 sa pripadajucom plocom, kofer je koriscen ali tehnicki potpuno ispravan,kopca radi kako treba kao i brava. kofer je polovan i ima tragova koriscenja,ima i dve ogrebotine vide se na slici,dakle estetski ima mana ,tehnicki nema! Kofer je dosta kvalitetno napravljen,ja sam bio sasvim zadovoljan,ali je mali,pa sam presao na 50L. U kofer se nikako ne mogu nabiti 2 kacige,mozda neke male Jet ali ne garantujem ni to, zapremina mu je 35L,da bi smo izbegli pitanja tog tipa. Pozeljno je licno preuzimanje (Beograd) ,mada (ako moram ) mogu poslati i postom (PTT) . Kontakt 064/300-83-59 Aleksandar ili ovde na PP. Cena 30 evra. P.S Pronasao sam nove rezervne svecice od mog bivseg motora u pitanju su Denso X24esr-u , konkretno za Kawasaki ER5 sto znaci da moze i za KLE-a i EN 500 i verovatno na jos puno motora slicne zapremine motora,nemam pojma.. Cena 700 din moze zamena za sprej za lanac. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Jul 10, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I otisao je kofer.. :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...