NotEqu 129 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Plan puta Nisam nešto vičan pisanju, ali evo da pokušam... Početkom juna sam bio na jednoj lepoj vožnjici, pa da pokušam da prepričam svoja iskustva (možda malo više u slikama nego u rečima): Bliži se godišjni i imam veliku želju da pobegnem negde motorom. Budžet ove godine malo ograničen. Ne znam kuda ću. Ma samo neka bude spontano. Darko ima kuću u Krašićima i predlaže da odemo tamo. Lepo je to, ali ne želim dve nedelje da boravim na jednom mestu. Na kraju pada dogovor da krenem sa njim do Krašića i dalje nastavim sam. Volim da vozim solo. To mi je neka vrsta meditacije. Zen. A i uvek upoznam gomilu zanimljivih ljudi usput. Kako se bliži dan polaska, tako razmišljam o nekim rutama. Koje su mi opcije iz Crne Gore? Ohrid, pa prema Grčkoj, Hrvatska, Italija. Peđa čuje ta moja razmišljanja i kaže, super, idem i ja sa tobom u Italiju. I tako je nastao okvirni plan. Beograd – Bar – Bari – Napulj – Rim – Piza – Venecija – Ljubljana – Zagreb – Beograd. Tri drugara, tri najrazličitija moguća motora, skuter, kruzer i enduro, kreću ka Crnoj Gori. U poslednjem momentu se uključuje i Mića koji će ostati sa Darkom u Krašićima. Jedna karakteristika ovog puta, a pokazala se već prvog dana je da se dan nije završio kao što je isplanirano tog jutra prilikom polaska. Ali to i jeste jedna od čari putovanja motorom... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Jul 3, 2015 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Idemoo Pocetak obecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Dan 1 Ruta: Laganim tempom smo krenuli ka Valjevu. Prosečna brzina oko 90 km/h i bez ludih preticanja jer su motori u grupi prilično šarenoliki. Prvu pauzu pravimo na Divčibarama. Zatim stižemo na Zlatibor. Svi doručkovali sem mene. Morala je da padne pauza za doručak i kaficu. Od Prijepolja skrećemo ka Jabuci. Nije mi ovo prvi put da idem ovim putem, ali jeste prvi put da graničari nisu bili baš lepo raspoloženi. Na graničnom prelazu nije bilo velike gužve. Kolona od jedno 5, 6 automobila. Mi smo ipak krenuli da zaobiđemo kolonu. Istog momenta je istrčao gospodin graničar koji nas je oterao na kraj kolone. Ok. Nije strašno. Ali što li su svaki motor proveravali beskrajno dugo, to već ne kapiram... I na kraju stižemo do mosta na Đurđevića Tari Na Durmitoru malo skrećemo sa puta i obilazimo jezero Zminica. Ka Šavniku nastavljamo nekim zabačenim puteljcima. U jednom momentu postajemo čak i malo skeptični prema toj navigaciji kuda nas to vodi... Posle Nikšića nailazimo na raskrsnicu za Trebinje. Peđa odlučuje da bi posetio neku rodbinu u Trebinju tako da on i ja skrećemo desno za Trebinje, dok Darko i Mića idu levo ka Boki... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Dan 2 Ruta: U Trebinju smo spavali kod Peđinog strica. Veče smo proveli u lokalnoj kafani među prilično čudnim njuškama. Ali uz ladno pivce i finu klopu, ništa ne može da ti pokvari veče Ujutru smo malo obišli okolinu Trebinja. Peđa je malo obišao rodni kraj, a ja sam probao domaći sir i pršut. Uh. Prefino... Nakon toga nastavljamo ka Herceg Novom. Na granici naravno opet neko besomučno proveravanje brojeva motora i ko zna čega... Plan je bio da obiđemo Darka i Miću, vidimo kako su se smestili i malo se osolimo u moru, a zatim da istog dana nastavimo do Bara i ukrcamo se na trajekt. Napravili smo prelepu laganu vožnju oko celog zaliva. Kod Tivta saznajemo da je put od Tivta do Krašića zatvoren i da umesto 16 km moramo preći 30-tak km okolnim putem da bi zaobišli radove. Ali, šta se mora nije teško... Nakon kratkog druženja sa drugarima, krećemo istim lokalnim puteljkom nazad ka Tivtu. Međutim u jednom momentu nailazimo na zastoj. Direktan sudar dva automobila. Srbin u automobilu ruskih tablica i pijani rus u automobilu srpskih tablica. Srbin navalio da čeka policiju jer je ubeđen da je rus prešao na njegovu stranu puta, što je prilično komična situacija jer je put toliko uzan da tu baš i nema nekih strana. Čak ni mi motorima nismo mogli da se provučemo. Sve u svemu, provesmo mi tu dobrih sat vremena ako ne i više čekajući da se pojave drugovi u plavom. Na kraju ipak nekako stigosmo u Bar. Cena trajekta nije bila kao što smo planirali. Malo je veća nego što piše na sajtu. Platili smo 90€ po osobi za motor i avio sedište. Kao što rekoh, budžet je bio ograničen pa nismo hteli da se razbacujemo i uzimamo kabine. Trajekt nije bio nešto krcat. 4 motora, nekoliko automobila i najviše kamiona. Smo smo mi i neka romska porodica iz Napulja uzeli avio sedišta. Krenuli smo iz Bara oko 22:30, a u Bari stigli oko 07:00 sledećeg jutra. U toj nekoj sali gde su smeštena ta sedišta bilo je kao u frižideru. Peđa je spavao kao da je u nekom najudobnijem krevetu na svetu. Ja sam se vala smrzao ko dupe. Odremao sam jedno sat vremena i više nisam mogao. Izašao sam napolje, prošetao malo, a onda legao na drvenu klupu pod zvezdama i bilo mi je super. I da, mala ispala je bila što smo se ukrcali na trajekt i prvo otišli da popijemo kafu umesto da smo odmah skinuli vreće za spavanje sa motora. Deo sa vozilima su malo kasnije zaključali te nije više bilo šanse doći do tih vreća. Srećom pa na otvorenom moru u opšte nije bilo hladno... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Dan 3 Ruta: Stižemo u Bari. Trajekt je pristao oko 07:00, ali nas nisu puštali odmah pošto se granični prelaz otvara u 08:00. Taman da se popije jutarnja kafica na trajektu i isplanira spavanje za to veče, pošto ništa nismo živo iplanirali. Ali sutra malo... Na trajektu nema WiFi. Nema veze. Kafa pa palimo ka Napulju. Usput ćemo već videti šta i kako... Odlučili smo da obiđemo Pompeju i vulkan Vezuvio. Put od Barija prema Napulju je totalno sranje. Bar po meni. Mislim, što se kvaliteta puta tiče, to je ok. Ali nisu neki ludilo živopisni predeli. Auto put po kome svi piče ko sumanuti, a s vremena na vreme naiđeš i na po koji kombajn ko tuda ide najopuštenije. Smeća oko puta na sve strane. Kako smo se približili Napulju, tako je već postalo malo bolje. Došli mi do tog čuvenog vulkana, kad na pola puta kapija. Parkirali tu da vidimo kako se ide dalje, a dalje možeš samo da platiš 22€ po osobi pa da se voziš tim nekim njihovim autobusima. Meni se iskreno nešto nije davalo 22€ tako da smo se okrenuli i sišli u Pompeju. Neko će reći, prešli ste toliki put i niste otišli do vrha. Meni to nije bilo toliko bitno. Više mi se dopala ideja da iz Pompeje bacim pogled ka vulkanu i probam onako filmski da zamislim kako izgleda kad proradi vulkan. Sad vidim da mogu da stanem i ispod Avale i da zamišljam to isto... Ali nema veze. Mogu da kažem da sam bio na vulkanu. Ili bar na pola... Elem, siđosmo mi do Pompeje i sad tražimo taj stari grad. Malo smo se gubili jer se baš i nisu pretrgli sa putokazima. Na kraju smo na ostatke starog grada naišli sasvim slučajno. Upadamo na parking, a čuvar parkinga nešto vrišti na nas. Naravno da ne razume ni reč engleskog, ali kapiramo da je zabranjeno za motore. Okrećemo se opet i u revoltu nastavljamo dalje. Zadržali smo se ipak malo u to Pompeji. Tu smo ručali i ja sam malo blenuo u taj vulkan Krenuli mi to popodne ka Napulju. Ja kao znam da tamo ima neki kamp. Mislim, ja nisam imao pojma, a kampova je verovatno negde i bilo, ali ih nisamo našli. Mi ka Napulju, a prema nama crni oblaci. Grmi, seva, ludilo... Taman stigli do Napulja i krenuo mnogo jak pljusak. Zaboli se ispod prvog nadvožnjaka i sačekali da prođe kijamet. Nije dugo trajalo, ali je u Napulju napravilo haos. Ako mi neko sad kaže da je u Beogradu haos u saobraćaju, pogotovo kad padne kiša, samo ću ga poslati u Napulj. Ludilo... Vozimo mi tako kroz grad, kroz bare na ulicama duboke, pa skoro do pola točka, a moj motor baš i nije pravljen za takve uslove, i nemam pojma kuda ćemo. Šatori više nemaju smisla jer vode ima toliko da je sigurno u svakom kampu blato do kolena. Zaustavimo mi nekog s vremena na vreme da vidimo da li zna engleski, ali jok. Nema šanse. Posle nekog vremena razgledanja grada sa motora po kišici koja je još uvek rominjala, naiđemo na junaka sa nekom krosaljkom koji izgleda kao da ide sa pecanja ili sl. u nekoj uličici i pitamo ga da li zna engleski, kad eto zna čovek. O, radosti naše. Objasni on nama za neki jeftin hostel. Malo smo se pomučili dok nismo stigli do hostela, ali više zbog saobraćaja nego što je bio problem naći ga... Na kraju smo uspeli u večernjim satima malo da se promuvamo po Napulju, pojedemo po neki kolač i napravimo plan kuda i kako sledećeg dana 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jul 3, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Pedja moze da spava i dok vozi! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Dan 4 Ruta: Došlo vreme da se krene dalje. Pošto smo imali traume od Napulja kao većeg grada, odluka je pala da zaobiđemo Rim. Pogotovo što nismo želeli dugo da se zadržavamo na jednom mestu. Verujem da je Rim prelep, ali jedno poslepodne sigurno nije dovoljno da bi se nešto tamo videlo. Rim treba biti destinacija za sebe. Odluka je pala da vozimo do Pize. Tog jutra smo pogledali cene kampova i hostela u Pizi. Ako je hostel ili hotel jeftiniji od 20€ po osobi, nećemo u kamp. Našli smo hostel, bukirali ga i krenuli na put... Verovatno je bila greška što smo hteli da se vozimo uz more. Nije to jadranska magistrala. Vožnja uz more podrazumeva da ne vidiš ni m od mora. Trebalo je da idemo sredinom Italije. Možda... A u ovom momentu sam se setio da pomenem i sledeću informaciju: benzinske pumpe u italiji su me vodile do ludila!. Cene goriva su oko 1,6€ do 1,7€. Ali nije to, nego imaju taj glupi sistem self service-a koji podrazumeva da prvo na aparatu uplatiš koliko hoćeš goriva, izabereš broj pumpe na kojoj si stao i onda odeš i sipaš. Huh, kako me nerviralo da računam koliko sam prešao, pa koliko bi to trebalo da bude goriva koje sam potrošio... Postoji varijanta ako, ali veliko AKO, se desi da na pumpi ima nekog od zaposlenih, što se retko dešavalo, da eventualno nekako probaš da mu objasniš rukama i nogama, pošto naravno niko ne zna engleski, da ti otvori pumpu da prvo sipaš pa onda da platiš. I to je moguće. Samo treba imati puno sreće da pumpadžija ukapira šta hoćeš. Ili jednostavno da naučiš par osnovnih rečenica na italijanskom, kao npr: otvori mi bre tu pumpu pa ću ja da platim kad sipam! Posle Rima put je postajao polako sve interesantniji. Zanimljivi gradići na moru. Mada plaže i samo more baš i ne deluju previše privlačno. Meni barem... Približavamo se Pizi. Toskana. E to je već priča za sebe. Predeli postaju baš prelepi. Putevi savršeni. Vidi se da smo prešli iz siromašnijeg dela Italije u malo ekskluzivniji deo. Ali slika iz Toskane će biti kasnije. Sad stižemo u Pizu. Pronalazimo smeštaj, raspakujemo se i odlazimo u razgledanje grada. Prelep mali grad. Sezona još nije počela tako da grad nije bio prepun turista. A onda oduševljenje picom i pivom od 0.66... Eh ta Italija... Toranj u Pizi smo odlučili da posetimo tek sledećeg jutra. U 7h smo bili tamo što je bilo super jer nije bilo žive duše. Mogli smo da se prošetamo na miru... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Dan 5 Ruta: A sad spektakl! Haha. Pa i nije baš toliki, ali je uživanje bilo baš veliko... Tog jutra smo se dogovorili da obiđemo Sienu, Firencu i da popodne stignemo u Bolonju. Ti gradovi su prilično blizu. Peđa unosi rutu u navigaciju. I onda krećemo na jednu od najlepših deonica ovog puta... Stižemo u Sienu. Mene u ovom momentu gradovi više nisu interesovali. Samo sam čekao da opet zajašem motor i uživam u vožnji. Peđa se prošetao malo centrom grada, dok sam ja ostao da čuvam motore. Iz Siene nastavljamo za Firencu. Sad smo na još lepšem delu puta. Obojica smo komentarisali kako treba imati neku kameru na motoru jer ne možeš se ni zaustavljati na svakih 5 minuta da bi uslikao neki lep predeo... Stižemo u Firencu. Lep grad. Jeste, jeste. Peđa, aj idi prošetaj malo a ja ću ostati da pazim motore... Ja na položaju. Uživam u hladu i posmatram italijanke u suknjicama na vespama dok zuje ulicom... Ok, prošetali se (neki) malo po Firenci i idemo za Bolonju. Na putu samo motori. Na pola puta između Firence i Bolojne, na vrhu jednog brdašceta, stajemo da odmorimo i popijemo kafu. Nalazimo mali restorančić sa tako prijatnom atmosferom da sam poželeo da ostanem tamo zauvek... Približavamo se Bolonji. Krajolik se polako menja. Nema više vinograda i maslinjaka... Popodne stižemo u Bolonju. Tu nešto nemamo slika. Veče se svelo na premijeru dokumentarnog filma jednog mog prijatelja iz Venecije o njegovom putovanju evropskim rekama u malom čamcu na vesla i jedra (http://manontheriverdoc.com/). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Dan 6 Ruta: Pogledali smo film, naspavali se i vreme je da se krene dalje. Smišljamo plan gde je to dalje. Para polako nestaje i vreme je da se krene lagano ka Sloveniji. Ali pre nego što stignemo do Slovenije, otišli smo malo da se promuvamo oko Verone i da bacimo pogled kako izgleda Lago di Garda. Put do Verone nije ništa posebno. Uglavnom prolazimo kroz neke industrijske zone. Stižemo u Veronu, kad tamo neka gomila kamiona, autobusa i po celom gradu se muvaju bajkeri. Prilazi nam italijan, malo nas gleda, pa započinje razgovor sa nama. Priča on nešto nama na italijanskom. Pitam ga, šta se to ovde dešava. On mi odgovara na engleskom da je večeras koncert Kiss-a, pa nastavlja neku svoju priču na italijanskom. Au! Koncert Kiss-a, a premalo kinte da bi se ostalo. Dan koji dugo neću prežaliti... Peđa se opet malo šetao po centru dok sam se ja družio sa novim drugarom koji je svo vreme na moja pitanja uredno odgovarao na engleskom i nastavljao svoju priču na italijanskom... Lago di Garda. U ovom momentu smo se preračunavali da li imamo dovoljno para da krenemo u Alpe. Jako privlačna ideja i jako dobro početno mesto za odlazak u Alpe, pa sa Alpa za Sloveniju. Odlučili smo ipak da ostavimo Alpe za neki drugi put i neku drugu vožnju... Okrećemo se i idemo ka Sloveniji. Prolazimo pored Venecije, ali to je grad koji smo ranije već videli pa se tu ne zaustalvjamo. Ovo su par slika sa puta ka Veneciji. Tj. tvrđava u gradu Montagnana gde smo stali na kratku pauzu. Vreme za ručak. Gotova hrana iz supermarketa. Ne toliko ukusno, ali jeftino... Dan završavamo u kampu pored Trsta. Pivce, spavanje, pa Slovenija... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Dan 7 Ruta: Krećemo lagano od Trsta ka Sloveniji. Ulazimo u Sloveniju i stajemo na benzisku pumpu. Istog momenta se pojavljuje osmeh na licu. Na pumpi ima zaposlenih koji te sa osmehom dočekuju i uslužuju. A cena goriva umesto 1,6 do 1,7€, sada je 1,3€. Mnogo bolje... O Sloveniji nemam šta puno da kažem. Zemlja je prelepa za vožnju motora. Prvom prilikom ću otići i par dana provesti u vožnji po Sloveniji, pogotovo što tamo imam neke prijatelje sa motorima. Uživajte u slikama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Dan 8 Ruta: I to bi bilo to. Tura od 3500 km se privodi kraju. Vozim lagano ka Beogradu i razmišljam o svemu što sam prošao. Toskana i Slovenija su mi bili najomiljeniji delovi ovog puta. Ako bih sad ponavaljao sličnu turu, preskočio bih sve ostalo i više vremena posvetio tim delovima... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Napisi koliko te je to celo putovanje kostalo.Naravno otprilike.Imam u planu tako nesto.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Jul 6, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2659 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Extra tura i vidi se da ste vi zadovoljni a to je najvažnije u svemu ovome. Drago mi što videh na slikama i Miću kojeg nisam dugo video. Pozdravite ga u moje ime - Siniša - Bižin drugar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 7, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Izašlo je od prilike oko 600€ Napisi koliko te je to celo putovanje kostalo.Naravno otprilike.Imam u planu tako nesto.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NotEqu 129 Napisano Jul 7, 2015 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda VTX 1300s Prijavi odgovor kao problematičan Izašlo je od prilike oko 600€ Napisi koliko te je to celo putovanje kostalo.Naravno otprilike.Imam u planu tako nesto.Pozdrav. Videću baš da iskopam neke račune. Mislim da ih još nisam bacio. Pa da napišem neke konkretne cene goriva, hrane, smeštaja po Italiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Jul 7, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je svaki trosak putovanja individualan,napisi koliko si ti potrosio za to putovanje.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Izašlo je od prilike oko 600€ Napisi koliko te je to celo putovanje kostalo.Naravno otprilike.Imam u planu tako nesto.Pozdrav. Napisao ti je kolega vec,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Jul 7, 2015 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura. Hvala sto si nama podelio ovako lepu a ipak pristupacnu turu i dao nam ideju gde i kako bi mogli i mi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laca 10 Napisano Jul 7, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: novi sad Motocikl: Harley Davidson Fat Boy Prijavi odgovor kao problematičan Izvini nisam video da si vec napisao cenu putovanja.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GCB 42 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z 1000 sx Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam citao ovu temu osecao sam se kao da sam i sam bio tamo , svaka cast za opis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Браво. Одлично. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 8, 2015 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Лепо се навозасте свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 13, 2015 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa tura,odlilčno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa.ventil 18 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Cacak Motocikl: gsx-r 600 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na putopisu. za te pare toliko proci i ispuniti dusu to nema nigde.bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Jul 18, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci....odlican putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...