gramzivi 0 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Zemun Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo... planiram da skinem karburatore na EN500 (agregat kao na GPZ500), ocistim ih i sinhronizujem (imam U cev). Prema slici u uputstvu, trebalo bi da iz oba karburatora izlaze vakuum creva. Kod mene je zatecena situacija drugacija: -na desnom karburatoru je vakuum zapusen gumenom kapum. -iz levog karbutaora je crevo sprovedeno do slavine rezervoara. Interesuje me sledece: -da li je ovo normalo povezivanje (ipak je moje uputstvo za US modele) -ako nije, kako treba spajati vakuumske izlaze karburatora Aj ako neko zna, neka javne brzo, sutra bih da vracam sve nazad i uz malo srece podesim podprotisak i sinhronizujem. Svaki usputni savet je dobrodosao! Pozdrav, Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa slavinu prebaci na PRI posto ces sa leve strane otkaciti crevo vakuma da bi spojio na vakummetar a sa drugog skini kapicu i tu prikaci drugo crevo.slavinu moras prebaciti na pomenuti polozaj da bi islo gorivo posto si otkacio vakum crevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav... i ja sam na mom GS500 to isto uradio,samo su kod mene oba prikljucka za podesavanje zatvorena a crevo koje ide na slavinu stoji na drugom prikljucku tako da nemora da se prebacuje na PRI u toku podesavanja!mogu ti reci da su moji karburatori bili prilicno rastelovani oko 0.7m razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...