gago12 15 Napisano Jun 28, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu Da li ima zainteresovanih za odlazak na moto trku u Brno, motorm ili automobilom manje je bitno, najbitnije je da se ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljali kum i ja da idemo, samo da vidimo koliko bi nas izaslo to zadovoljstvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene su pregovori u toku. Verovatno idemo nas četvoro kolima... Jbg zbog finansija... Culi smo da karte mogu da se kupe bukvalno na ulazu. Da nije problem oko toga.... Ima li jos neka informacija oko karata? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 29, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan koliko otprilike koshta ovakvo zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 15 Napisano Jul 1, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Sprint Prijavi odgovor kao problematičan Po mom grubom proracunu, ako idu cetri osobe automobilom, gorivo, putarine, apartmanski smestaj, karta, hrana, maksimum 200e po osobi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Јел зна неко јел могуће купити карте на лицу места? Има нас пар заинтересованих за ову годину,, јер ко зна да ли ће је бити следеће Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam prošle godine u Brno,kartu sam kupio pri ulasku na motodrom.180 eura sam platio parking za motor i kartu za cijeli trkački vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 4, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam prošle godine u Brno,kartu sam kupio pri ulasku na motodrom.180 eura sam platio parking za motor i kartu za cijeli trkački vikend.Dal je moguce ,karta sad kosta 68€ za sva tri dana,preko sajta Motogp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 4, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od pozicije gde se nalazite. Karta za livadu je otprilike do 70 eura za 3 dana. Parking je besplatan i jako blizu staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Mene livada samo zanima,i da li neko zna dal je moguce kupiti karte na licu mesta samo za trku tj samo za nedelju P.S. Potpuno sam smetnuo sa uma,da ima i skupljih karata od livade pa sam zato onako reagovao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 7, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam prošle godine u Brno,kartu sam kupio pri ulasku na motodrom.180 eura sam platio parking za motor i kartu za cijeli trkački vikend. koje su dobre tribine ako se sećaš? pitam onako informativno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan karte mozes da kupis samo za nedelje , ja sam bio prosle godine , pa se mi cini ,da je bila karta oko 60 eura.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 8, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam prošle godine u Brno,kartu sam kupio pri ulasku na motodrom.180 eura sam platio parking za motor i kartu za cijeli trkački vikend. koje su dobre tribine ako se sećaš? pitam onako informativno... Omega krivina. Mislim da se vidi 15-20% staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 9, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko bio u kampu u Brnu? Kakvi su utisci? Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Avgust 26, 2015 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko isao u Brnu na GP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 26, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko isao u Brnu na GP? Bio ja sa mojom ženom....3 dana strava provedena, pređeno ukupno 1.385 km-a! Trka malo dosadna al šta ćeš....atmosfera krajnje ludilo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Mart 26, 2016 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje za vas koji ste bili u Brnu... Gold karte podrazumevaju ovo: A Silver karte ovo: Moje pitanje je: koliko je bolje posmatrati trku iz sektora C, F i A u odnosu na B, D, E, G? Takođe, da li parking za motor u okviru kruga staze, što podrazumeva gold karta, realno ima smisla? Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam još u Decembru rezervisao smeštaj na 10 km od Brna,preko Bookinga,extra smeštaj za 2 osobe.Naravno planiram motorom da idem.Ako se nešto iskomplikuje i ne odem,mogu smeštaj nekom da prepustim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1972 Napisano Mart 26, 2016 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Komsija da li mozes da posaljes u poruci link ka smestaju? koliko si platio? kum i ja idemo sigurno motorima, ovih dana kupujemo karte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan 19 eur po osobi 2 dana subota i nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.booking.com/hotel/cz/penzion-na-grunta.en-us.html?aid=376439;label=bookings-name-uxw4Qc87q2ilQaMXo_aZJwS36635400424%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2856%2C000%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Afi%3Atikwd-65526620%3Alp2688%3Ali%3Adec%3Adm;sid=e278fef40830f6866359d7b06f410ad3;dcid=1;dest_id=-558382;dest_type=city;dist=0;group_adults=2;room1=A%2CA;sb_price_type=total;srfid=05bec7bb2e786c8350a75e869554979948eb88fcX1;type=total;ucfs=1& prvi taj,penzion na grunte,samo moja soba je 5 puta bolja od ove što se nudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...