mrxfon 1495 Napisano Jun 27, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekome pada na pamet sta moze da se desava sa mojim Tcat-om. Kad je uspravan na leru, cak je malo i podignut ler gas, posle 10ak sekundi polako obara ler gas i ugasi se. ALI kad stavim motor na copavu onda radi extra, odrzava ler gas na 1000rpm. Nije problem u copavoj, jer i kad samo nagnem motor na levu stranu od radi odlicno, ali zato na desnu pocinje da gubi ler gas. Trenutno sam na Alpima u Italiji pa ako neko moze da pomogne javite, stvarno mi ide na zivce, svaki put moram da drzim gas kad stajem. Inace, osim ovog motor odlicno ide, prima lepo gas, ima snage, malo trosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 27, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Да није 1000 обртаја мали лер гас? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 27, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije, na 1000-1100 je i pre radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da pametujem, ali meni ovo , na prvu ruku, lici na problem sa gorivom. Bokilic je pozvaniji da komentarise, ja bih rekao da je do karburatora ili air box-a. Probaj za pocetak da uradis ono sto je najlakse: odvrni ventil na loncetu karburatora, ko zna sta se tu nakupilo, pa hoce da dopliva do ler dizne i da je zapusi, al nece da prodje. Obrati paznju na desni karb narocito. Nemoj samo zaboraviti da zavrnes gorivo na ulazu u karb pre odvrtanja ventila lonceta...i kad sve iscuri, zavrni ventil i pusti gorivo odozgo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Slavina ti na levoj strani? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 5, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Sto? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 6, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pita zbog goriva... ako ga ima dovoljno karburatori skoro pa sigurno u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...