zeljko_srb 8 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kupujem enduro, bilo koje marke, prednost HONDA, YAMAHA. do 600 kubika. bitno mi je da je masina odlicna, estetika mi neigra neku ulogu. do 1300e, a ako je nesto bas dobro onda dajem i 1500. HITNO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan za te pare mozes da nadjes samo nesto od 125 da je perfektan .... Moze i od 200 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=14830.msg200108#msg200108 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan taj keeway mi je mali, i slab. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Mart 9, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dodaj jos neki dinar pa ti prodam apriliju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan uf tvoj pegaso je odlican, stvarno je dobar jako. a i nemam para vise, i ovo sam pozajmio. pruzam se koliko mogu. jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kupio, moze lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...