dzoni992 0 Napisano Jun 23, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, imam jednu nedoumicu, posto nosim naocare za vid, a hteo bi da kupi kacigu koja ima integrisane suncane naocare, da li ce mi one smetati kada se spuste? da li ce udarati u ove za vid, i da li je bolje u tom slucaju da kupim kacigu bez naocara za sunce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, dok ne probas kacigu u radnji sa naocarima koje nosis neces znati. To ti je jedino resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jun 23, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nece, tj meni nisu... ali razne kacige - razne suncane naocare i razni okviri za dioptriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 23, 2015 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne nosim naocare, ali sam prilikom kupovine svoje prve kacige Caberg, odlucio da uzmem kacigu sa suncanim vizirom, koji sam isprobavao u zatvorenoj prostoriji (zapravo u hali, na sajmu..) i sve je bilo Ok. Medjutim, u toku voznje, na motoru, isti taj vizir mi je imao dioptriju i uzasno mi je smetalo da vozim sa tim, tako da sam ga posle razmontirao... Sada, kad sam uzimao novu kacigu, sam je prvo isprobao na motoru, pa tek onda pazario.. (i suncani i obicni vizir, sve luftere, svo kopcanje,... sve sam doooobro iznjakao) i tek tada sam skontao da je to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 23, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim naočare i bez problema stavljam i skidam Lazer Paname flip kacigu bez skidanja naočara. Kaciga ima sunčani unutrašnji vizir koji nikada ne spuštam i ne koristim jer nosim fotogrey naocare. Inace kad se spusti sun vizir,ne udara u moje naocare. I da,vazno je koje naocare nosis. Imam jedne sa debelim i krutim drskama i od njih bole usi i nos. I konacno,imam Reyban naocare sa tankim,savitljivim,plasticnim drskama i odlicno cucnu ispod kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jun 24, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Na Kabuto Kamui kacigi sa integrisanim suncanim vizirom imas G Slit, posebne otvore za naocare za vid, da te ne zuljaju prilikom voznje. Mnogo japanaca nosi naocare, pa se japanci dosetili i da naprave! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 24, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da i na obicnoj kacigi moze da se stiropor malo stisne i napravi zleb za drske od naocara. Meni nije trebalo al je mozda neko to uradio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Jun 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion isto ima proreze za naocare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 24, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Mozes u louis katalogu online da pretrazujes kacige tako sto naglasis naocare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni992 0 Napisano Jun 24, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, mislio sam da uzmem ovu kacigu http://www.motooprema.eu/sr/proizvodi/kacige/integralne/hjc/tr-1_wisp_mc10#prettyPhoto , a sto se naocara za vid tice, nisu neke velike, obicne, tanak ram, i skroz malo mi vire iza usiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...