saxmax 19 Napisano Jun 21, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan drage kolege, od prekljuce sam ponosni vlasnik. bilo je o njoj na forumu, a i u mom predstavljanju. obecao sam i original, to jest moje slike. motor lepo ide, zdravo se vrti i lepo vuce i na malim obrtajima. ja sam sa ovom Yamahom prezadovoljan, sobzirom da sam pretezno vozio dreseve. moj drugar, inace majstor kaze da ako je nebudem silovao trajace dosta dugo. napomenuo mi je da se klonim crvenog. a i da nije, svakako je ne bi vrteo u crveno. po meni nema nikakve potrebe a i ne uklapa se u moj stil voznje. danas smo pregledavali sitnice, malo cackali, pa onda dosli drugari pa smo i malo okvasili grla. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jun 22, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan bio do kumasina da malo lickamo pickamo. sad moja bebica malo ostrije radi i bolje vuce. cajger mi crkao iz neobjasnjivih razloga. moracu da nadjem drugi cajger a ako ne, onda druga 2 u paru, ponajvise jer zelim da pratim potrosnju goriva. volsebna stvar - radi mi dnevna kilometraza, glavna ne, kao i brzinomer. evo slika danas ispred garaze, kao i moje malenkosti dok sam se odmarao od povrede (slika od pre mesec dana). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan danas bilo montiranje turn-out rear silencers. svaka cast Sekuli na ekspeditivnosti. izgled - fantazija. zvuk takodje fantazija. napravicu klip pa da cujete zvuk. veoma sam zadovoljan. evo slika i auspuha i pomocnika koji se odmara posle montaze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 5, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Nadam se da cemo se sresti negde u gradu da vidim i masinu uzivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Avgust 7, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno. a i da popijemo po neku. mislim bezalkoholnu. moja je ideja da okupim malo drustvance za neke ne dugacke relacije ko bude bio zainteresovan. pa da jezdimo. ps: popravio sam i brzinometar, 1500 din. po meni nije skupo. a i parnjak je sa obrtomerom. picajzla sam, ako nesto moze da radi neka radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Avgust 23, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan proba video klipa. nije neki ali prvi macici se bacaju u vodu samsung 5611 ne moze bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Septembar 17, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan gazdarica veoma joj se svidja motor, sto je odlicno. jedina zamerka, po njoj je da se slabo cuje, pa sad, il da cekam da progore "kobajagi" prigusivaci u cevkama il da ih vadim. ce vidimo. mozda je open pipe to sto gazdarica voli, od zvuka. linijski cetvrtak ne moze da se cuje kao V2 - ali to je izuzetno tesko objasniti gazdarici ali ako hoce da motor samo bude bucan - nista lakse. razumem je potpuno, naslusala se tusta i tma Harlija. a ja nisam ljubitelj Harlija. osim mog motora, uzeo bi jedino Virago ili VT500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Octobar 2, 2015 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan mene i zenu je bash taj motor odvezao na more pre par godina, dok je josh bio u originalnom izdanju...jedan od meni drazih djireva...imam negde u garazi komplet novih sajli za njega...ako ti bude zatrebalo, javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Octobar 3, 2015 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno. a i da popijemo po neku. mislim bezalkoholnu. moja je ideja da okupim malo drustvance za neke ne dugacke relacije ko bude bio zainteresovan. pa da jezdimo. ps: popravio sam i brzinometar, 1500 din. po meni nije skupo. a i parnjak je sa obrtomerom. picajzla sam, ako nesto moze da radi neka radi. Recite mi, ako nije tajna, gde ste ga popravili? Ne mogu već dugo da nađem majstora koji radi mehaničke brzinomere. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Octobar 10, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu nigde da nadjem vizit kartu. ali veoma lako se nalazi. iza Lav auta, iznad gornje zarkovacke pumpe. u pasazu. (ima reklama za servis turbina) majstor demontirao, popravio veoma brzo i montirao. uzeo 1000 din. prezadovoljan sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Octobar 11, 2015 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu nigde da nadjem vizit kartu. ali veoma lako se nalazi. iza Lav auta, iznad gornje zarkovacke pumpe. u pasazu. (ima reklama za servis turbina) majstor demontirao, popravio veoma brzo i montirao. uzeo 1000 din. prezadovoljan sam. Hvala! Jasan opis, ko sa vizit karte! Kad malo osuši i ojuži, možemo i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...