CedaVelja 1 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec postoji tema prebacite me tamo Zanima me jel zna neko koja je minimalna zapremina kofera u koji mogu da stanu dve kacige (jedna flip-up i jedna jet)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jun 10, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan 48 bi trebalo da zavrsi posao. Ali zavisi od modela kofera. Edit " sad procitah da je jedna Jet , staju opusteno i u 46l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CedaVelja 1 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison 3 Velvet Black 250 i.e Prijavi odgovor kao problematičan 48 bi trebalo da zavrsi posao. Ali zavisi od modela kofera. Edit " sad procitah da je jedna Jet , staju opusteno i u 46l. Hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Jun 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan u 46 litara komotno staju dve M full face kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za 42 L garantujem (imam ih u prodaji, pa me musterije molile da probam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8408 Napisano Jun 15, 2015 Solo Rider, 3218 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Za 42 L garantujem (imam ih u prodaji, pa me musterije molile da probam) Za 42 L garantujem (imam ih u prodaji, pa me musterije molile da probam) Izvini Lucky kupih taj tvoj i garantovano 2x L kacige ne mogu ni na silu da staju, ili ja ne umem da stavim kacigu u kofer :neznam: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5056 Napisano Jun 15, 2015 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Fora je u obliku kofera a takođe bitno i u veličini školjke kacige. Neki modeli kaciga, obično boljih proizvođača imaju različite veličine školjki u zavisnosti od veličine glave na koju treba da idu. Sad ima i kaciga koje imaju jednu spoljnu veličinu nezavisno od veličine unutra. Tako da navođenje veličinske oznake kacige bez navođenja modela ne znači mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve zavisi od oblika kofera i velicine kacige. Ja imam shoei L i neku MDS L i ogromna je razlika u velicini kaciga. 2 shoei mogu da stanu kod mene u kofer, a ova MDS jedva jedna stane i to da je namestim kako joj odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 16, 2015 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan U Motodetail (one iz louis-a) od 42l sam ja stavljao 2 kacige flip-up M velicine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Jun 16, 2015 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan U Motodetail (one iz louis-a) od 42l sam ja stavljao 2 kacige flip-up M velicine...Ja imam isti takav, samo se zove Shad42. Shark 800 L i kiwi yxz? staju bez problema. A mislim da dve Shark ne bi stale...I da dodam- ako nije ruzno i ako ne smeta- što veci=to bolji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za 42 L garantujem (imam ih u prodaji, pa me musterije molile da probam) Za 42 L garantujem (imam ih u prodaji, pa me musterije molile da probam) Izvini Lucky kupih taj tvoj i garantovano 2x L kacige ne mogu ni na silu da staju, ili ja ne umem da stavim kacigu u kofer :neznam: Jedna full i jedna jet su stale, mada tu verovatno ima izuzetaka, kao kod tebe. Moja flip up mislim da ne bi stala ni sama unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8408 Napisano Jun 30, 2015 Solo Rider, 3218 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Za 42 L garantujem (imam ih u prodaji, pa me musterije molile da probam) Za 42 L garantujem (imam ih u prodaji, pa me musterije molile da probam) Izvini Lucky kupih taj tvoj i garantovano 2x L kacige ne mogu ni na silu da staju, ili ja ne umem da stavim kacigu u kofer :neznam: Jedna full i jedna jet su stale, mada tu verovatno ima izuzetaka, kao kod tebe. Moja flip up mislim da ne bi stala ni sama unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...