Dohc 0 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: yamaha xt 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kupio sam jamahu xt250 80-83 u prilicno ocuvanom stanju za svoje godine. I imam problem sa karburatorom (mikuni vm 28ss) polomljena je ler dizna te je smjesa a goriva prebogata, motor baca crn dim. Nigdje ne mogu da nadjem drugu diznu pa ni neki slican zamjenski karb (probavao keihin 28 bezuspjesno) sta je tu ciniti ? Molim samo odgovore ljudi koji imaju iskustva sa ovim stvarima jer treba mi strucno misljenje hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksit 3 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje gde u srbiji moze da se kupi kit za reparaciju mikuni karburatora RM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dohc 0 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: yamaha xt 250 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da nam je jedina pomoc http://www.sudco.com/ili e bay ima da se nadju neki nemarkirani kitovi za reparaciju, zvao sam yamahu na sve strane ova dizna sto meni treba nema u prodaji.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goksit 3 Napisano Jun 6, 2015 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...