Bigneda 32 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan Dainese patike broj 46 300mm ulozak, nosene par puta po suvom vremenu u odlicnom stanju i jos mirisu na novo (redovno perem noge ) cena 100eu Wintex Racing jakna letnji model sa mrezastim povrsinama za ventilaciju, vozena jednu sezonu u jako dobrom stanju, bez ikakvih ostecenja ili tragova habanja, uz jaknu ide i navlaka za kisu koja nije slikana posto je negde spakovana ali cu je naci i ide uz jaknu (originalna naravno) velicina je XXL, ja sam oko 190 sa nekih 100+kg krtine (nema slanine:)) meni je komotna na stomaku i ledjima a rukavi i mesta gde su protektori stoje fiksirano ! cena 70eu Giudici rukavice glanc nove nikad nisu izasle iz kuce, velicina xxl malo su elesticne pa mogu i velike sake sa debljim cevapima cena 50eu Slem kaciga mala isto glanc nova nikad izasla na svetlost dana velicina M cena 20eu SVE informacije i eventualni dogovor bih molio preko mobilnog posto retko proveravam poruke na forumu pa da ne bude nesporazuma ! Hvala... INFO na 0637178266 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...