gola 104 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliki je sag potreban za prednju viljušku na fazeru 600?Kod mene sam izmerio 50mm (tovario sam ga kao mazgu par puta za duže putovanje) pa su verovatno opruge malo slegle ali sam ga danas vratio na 40mm.Koliki je kod vas prednji SAG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Malopre se vratio sa vožnje i mogu vam reći da je razlika sa 50 na 40mm OGROMNA.Nema više skakanja i rvanja po krivinama a i po neravnom je 5 puta stabilniji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 40mm, dobar je to SAG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Jun 4, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je to SAG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 4, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti se viljuške sabiju kad sedneš na motor. Govori koliko ti je ogibljenje tvrdo/mekano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Jun 5, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam to znao, hvala na odgovoru. Gola kako si ga vratio sa 50 na 40, zamjenom ulja, drugom gradacijom ulja ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 5, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan NIsam Gola, ali u pitanju je "preload" na viljuškama koji se podešava uglavnom na one "šrafove" na vrhovima štapova. Imaš dosta toga na forumu već napisano, pretraži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Vratio sam ga ubacivanjem šajbni ispod čepa koji se zavija na vrhu štapa.Kod mene je to bilo dve šajbne od 38-39mm prečnika i 2 mm debljine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan NIsam Gola, ali u pitanju je "preload" na viljuškama koji se podešava uglavnom na one "šrafove" na vrhovima štapova. Imaš dosta toga na forumu već napisano, pretraži. Naravno FZ6 nema tih šrafova za podešavanje pa sam zato i pisao o ovome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano Jun 8, 2015 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E to već kapiram. Hvala još jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio i zdravo se vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...