KAPETAN KOCA 30 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju : Busseto grande 29 Italijanska zver, robusan i čvrst bicikl model za 2013 godinu. Tockovi 29 inch , alu ram 22 inča ( 53 cm) , menjači shimano acera 3x 9, hidraulicne kocnice napred i pozadi tektro- draco, prednja vila sr sontaur lock out,točkovi KSCT CC 29 duplozidni, gume napred Kenda klaw xt 29x 1.95,pozadi CST ires Cabalero 29x2.25. Karakteristike sam prepisao jer se ne razumem u opremu. Bicikl u solidnom stanju pravljen za brda ali je jako podvozan i brz na asfaltu i nikoga ne ostavlja ravnodušnim sa izgledom ali i brzinom. Kupljen zimus polovan , malo vožen . Prezadovoljan sa njim ali zbog kvara na motoru moram da ga prodam (bicikl a ne motor ) te sam ga i oglasio po oglasima. Slikan je posle vožnje (nije opran i podmazan) tako da što bi rekli ‘’ bolje izgleda uživo..’’ mada i fotke nisu toliko loše. Cena 250 EU i ona je fiksna,bez zamene.Koga interesuje neka potraži na netu karakteristike i cenu. Bicikl se može pogledati u Smederevu ili na reč slanjembrzom poštom ali ‘’ ne jedu vuci meso preko poštara ‘’. tel : 066 64 49 397 Koča PS Korpa iz prodavnice je za pivo i ne ulazi u cenu jer sam emotivno vezan za istu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Jun 3, 2015 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koja korpa? Edit: slike se prilikom jednog otvaranja vide, a prilikom drugog ne vide... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAPETAN KOCA 30 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno jako sam emotivno, ali stvarno vezan za nju(ali kad je napunim)! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...