markulja 386 Napisano Jun 2, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem bicikl marke HT, model New York.Velicina rama je 48cm. Ram je naravno aluminijumski.Bicikl je veoma malo vozen (na gumama jos uvek ima resica sto se moze videti na jednoj od slika) i odlicno je ocuvan. Nesto od opreme:- SHIMANO Acera SL-M310 sifteri- SHIMANO Deore zadnji menjac- SHIMANO FC-M171 srednji pogon- Vila SR SUNTOUR NEX 4610 v2 - ima LOCKOUT i podesavanje tvrdoce- SHIMANO FH-M475 i HB-M475 nable- SHIMANO hidraulicne disk kocnice- sediste SELLE BASSANO HT- KENDA gume- gripovi HT- .....Preuzimanje je moguce licno u Sapcu, a po dogovoru i u Beogradu. Naravno, mogu poslati i preko kurira. Kontakt: 064/0500684, Sasa Cena:220e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Jun 5, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Sale, prvo da se izvinim ako su glupa pitanja jer se ne razumem u bicikle ... Da li je ovo model za nju ili njega, ili unisex ? I koje su dimenzije točkova, da mogu otprilike da skapiram koliki je ceo bajk, kažem ono što si napisao za dimenziju rama mi slabo šta znači ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 5, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Po izgledu rama ja bih rekao da je zenski bicikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Jun 5, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan I ram i boja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 6, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim poruku Kada je gornja sipka sto ide od kormana ka sedistu ovako spustena onda je to za nju, mada mnogi kazu i unisex. Evo moj komsija na primer ceo svoj zivot vozi samo ovakve bajseve, kaze lakse mu da se popne, ne mora da zabacuje nogu preko sedista A boja ne vidim zasto je iskljucivo zenska, vozio sam pre nekoliko godina crveni motor, nije valjda da sam vozio zenski motor? Inace, tockovi su 28 inca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1680 Napisano Jun 6, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Pretvoreno u inče ovo je 18.5-19 veličina.Za vozača do 170cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...