sashac 8204 Napisano Octobar 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kako da prodas a nisi naveo Seba nosac navigacije, nosaci dodatnih svetala. nosac windgreck-a. Sve to je Sebatec a to dize cenu. Sada stavi 2500. E tako se prodaje. svaki cigo svoga konja... Nadam se da ti nije hica za pare...ne spustaj,i prodace se...a mozes i da poskidas Sebine gadzete pa da uzmes dodatnu kintu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Octobar 17, 2015 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta vise, ja sam na tom motoru skoro 6 godina. Par puta sam ga stavljao u oglase i kada je doslo do toga da neko hoce da kupi ja sam odustajao jer sam u sebi osecao nije vreme za to. Svi ga u kuci volimo, doziveo sam prelepe i ruzne stvari na njemu, upoznao sam svoju verenicu, vozio se sa 5 litra u rezervoaru kada sam bio klosar bez posla ali sam ga uvek drzao u top stanju i uvek ponosno onako skockan sa Garminom na upravljacu... Cuvao sam ja njega i on mene, za ovaj period imao sam dve situacije i uz Bozju pomoc uvek me Kawasaki vracao na dva tocka kuci. U medjuvremenu sam se zaposlio i dogurao do solidne pozicije, verenica putuje sa mnom, ispunili smo veliku zelju da bas na Kawi odemo na more, to smo ispunili i vreme je da predjemo na GSF1200 ili XJR1200. Kawu cemo prepustiti nekom drugom uz iskrene zelje da uziva kao sto sam i ja. Dosta toga se promenilo pa tako potrebe zelje i apetiti. Eto, to vam je prica, 190kg gvozdja koje volim 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4956 Napisano Octobar 18, 2015 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A verenica je ona med. sestra ili ipak nisi znao kako da priđeš? Zesam se malo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Octobar 18, 2015 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa nije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Octobar 18, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Update:Izmenjao sam creva za benzin, stavio sam nove O ring gumice na kuciste termostata, na cevima sto ulaze u blok, nov filter antifriza stigao original iz Kawasakija. Nema nista da curi i opasnosti da nesto probije, pukne crevo i sl. Ostalo mi je jos da kupim nove odgovarajuce selne za deo creva do slavine i jos jednu malu da osiguram filter, odrzacim i moze da se ide do Temisvara na kafu. Promenio Octobar 18, 2015 član Alekre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 19, 2015 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Klasa 500 je zaista zahvalna tezinom, upravljivoscu, troskovima... meni bi bilo zao ali srecno Alekre! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 19, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma razumem coveka,ja teram iljadarku pa mi malo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Octobar 23, 2015 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan koliko si platio filter antifriza? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Octobar 23, 2015 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 20eur orig. iz Kawe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Octobar 26, 2015 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Octobar 27, 2015 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ces to ovaj motor da vozis dugo dugo... Sto ne probas da skines blokadu i da dobijes tih par konja sto ti fali? Znam da si i na more u dvoje isao sa blokadom, probaj, ne kosta te puno. Ili ti treba gabaritno veci motor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Octobar 28, 2015 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu vise da ga vozim, dosadio mi je. Stvorili su se uslovi da predjem na veci i jaci motor, hocu da uzmem ogroman naked tipa CB1000, XJR1200...Svaki deo opreme na motoru je markiran, tehnicki sam ga istresao na 50000 i sledeci servis mu je na 75000km, bukvalno nema sta da se radi i pipa cak ni potrosni materijal, registrovan je do sredine sledece sezone, Prodace se, nema razloga da ne bude tako 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan vidi posto ti volis da sredjujes to ostavi tog ER-a i napravi ovako nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan i dodji da vidis bandita 1200 pa pravi cafe za svoju dusu od er-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 28, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan vidi posto ti volis da sredjujes to ostavi tog ER-a i napravi ovako nesto Nemoj ni slucajno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan vidi posto ti volis da sredjujes to ostavi tog ER-a i napravi ovako nesto Nemoj ni slucajno! sto nije ti lep il ti krivo da bude najlepsi er u srbiji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Octobar 28, 2015 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan vidi posto ti volis da sredjujes to ostavi tog ER-a i napravi ovako nesto Nemoj ni slucajno! sto nije ti lep il ti krivo da bude najlepsi er u srbiji a moze i ovako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12870 Napisano Novembar 11, 2015 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Kawasaki 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 11, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ajde uskoro ocekujemo neku prinovu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Novembar 11, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sad ima da padne neka krmacha od 1200-1300 kuba Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 11, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Sad pazaris onu mašinu iz mog komsíluka i miran si narednih 15god.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno javi sta je prinova Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si prodao, nadam se da si zadovoljan prodajom. Javi sta si uzeo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Novembar 12, 2015 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Ako se decko koji je kupio zove Bojan dodjes mi kafu kad se vidimo. Aj sad dodji da vidis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...