Vladamir 9 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan 1. Kreteni u svim oblicima (pesaci, vozaci, motoristi, majstori, policajci, politicari itd) 2. Skupoca u svim oblicima (benzin, registracija, putarina, ulja, delovi, polovnjaci, kazne za prekrsaje itd) 3. Drzava (sistem drustvenog uredjenja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan * Crna Hronika ** Crna Hronika *** Crna Hronika, dabogda izbledela od neaktivnosti, a za sve ostalo cemo lako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4944 Napisano Mart 7, 2008 Ne silazi, 5584 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1. Uzasno me nervira kad ucesnici u saobracaju stede zmigavac 2. Uzasno me nervira kad ucesnici u saobracaju koce na pravcu bez ikakvog razloga 3. Uzasno me nerviraju ljudi kao onaj admin sa auto foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2859 Napisano Mart 7, 2008 Braveheart, 711 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 1.Crna Hronika 2.Skupoca uopste odrzavanje motora 3.Nevaspitanost vozaca u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 9, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan losi putevi skupoca(putarina,delovi,benzin,registracija,oprema a mala primanja) nepostovanje saobracajni propisa mi na sve pazimo a na nas niko EDIT: Reki smo samo tri. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...