Bugy 87 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege i drugari,ove godine novi problem sa kinezom... Nece da pali,odgurao ga do majstora kaze otiso karburator zbog loseg goriva (to mu je bio prvi i orginalni karburator s kojim sam prosao 7500 km)..prosle godine ga zezala membrana,sad kaze mora se menja ceo karb ..Promenili smo karburator(odro me 5500 din )za neki slb bez p kineski karb,ali ima problem jednostavno je izgubio snagu nece da vuce uzbrdo jedva 20km/h ,na ravnici jedva 40 a samo na ekstremnoj nizbrdici 50. > ..Posumnjao na kompresiju al ja mu kazem da bi tesko palio(on sad pali ko mina)probao i na onu odusku na stublini nema da duva,i nema da dimi na auspuh,promenili kapicu,svecicu,filter za vazduh,filter za gorivo...nece i dalje lepo da ide, nema on da se gushi i da trokira, prima gas ali onako,tromo i polako kad sam ja na njemu,kad je na nogarima on prima gas normalno ,kaze majstor mozda treba da mu se presteluju ventili? Meni svasta pada na pamet...da nema veze sa cdi-em mozda taj nedostatak snage i tromost na gasu...Hvala na pomoci unapred i pozz... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 27, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kais kakav je.Hoce da se istegne ko njih sa manje kilometara nego kod drugih motora i hoce da ispuca,da se polako raspada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Maj 27, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A da nisu slucajno manje dizne na novom karbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Ili ti pogledaj rolice u variomatu kakve su,kod kineza su fabrice 7gr,stavi od 5 ice sigurno bolje a nece ga prevrcati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A da nisu slucajno manje dizne na novom karbu.Slazem se sa kolegom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Proveravam sutra....bar ove lakse stvari,posto sam jako slab sa mehanikom...pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,pogonski kais je malo najeden sa strana i cini mi se i da je labaviji nego sto bi trebalo...mozda i to ima malo veze al mislim da nije presudno(verovatno cu ga zameniti)...kad stoji na nogarima i kad mu dam pun gas na obrtomeru dolazi kazaljka do crvenog al kad ga pustim i ja sednem nekako tromo prima gas,kao da je izgubio snagu > .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 28, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre rekao da je to do nekih dizni. Meni je motor pod blokadom lako stizao do visokih obrtaja kad je na leru ali pod opterecenjem nije isao nikako. Vrv su manje dizne. Kakva ti je potrosnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...