Meteorolog 335 Napisano Maj 26, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Sat koji je ujedno i mp4 plejer. Čita muziku, slike, video zapise i text fajle. Možete ga i jednostavno koristiti i kao mp4 plejer ili kao običan sat. Uz sat idu slušalice, punjač i kutija. Ja sam ga kupio sa namerom iznajmljivanja, međutim odustao sam od toga i sad samo stoji bezveze. Primer za studenta: Dakle, na računaru iskucate tekst u notepad-u i prebacite u sat. Tome pristupate jednostavno tasterima za skrolovanje, ukoliko Vaš profesor krene ka vama Vi pritisnete 'panik taster', sat odmah prelazi u mod za vreme i blokira. Kad ''opasnost'' prođe vi pritisnete isti taster i sat Vas vraća tamo gde ste stali. Zamena je moguća samo za neku moto opremu, kornjaču, gladijator ili čizme uz moju doplatu. Preuzimanje je moguće u Boru i Beogradu. Ako Vas ovo zanima zovite ili pišite na 062472161, ili pitajte ovde.pozdrav PS Ako oglasu nije ovde mesto, rado ću ga izbrisati. Samo smatram da možda nekom može da koristi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 26, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Memorija sata je 4 GB. I da, cena je 40 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan PS Ako oglasu nije ovde mesto, rado ću ga izbrisati. Samo smatram da možda nekom može da koristi. Ovo je za rubriku Prodajem/Razno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 26, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan A jest', evo prebacili su admini. Onda je sve u redu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima konekciju preko bluetooth? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Maj 26, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima konekciju preko bluetooth? Nema. Sa računarom se povezuje preko USB kabla koji ide uz sat. Ima i ulaz za slušalice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 27, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jel interesantno ovo nekome??? Možete ga npr koristiti i za slušanje muzike... Cena može niže, a može i zamena za neku moto opremu, npr gladijator, kornjaču uz moju doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...