Kraljevic Marko 93 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Baotian speedy 49ccm, Yamaha Majesty 250, Elektro skuter made in China, eletricni trotinet, Suzuki VL800, Capriolo mountbike Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre Neso legendo,to ces mi uživo valjda ispričati u subotu na kafi!! Ovog vikenda smo propustili!!!! P S. Član N.F.C. ,koga sam skoro upoznao, je jedan častan i veoma spretan momak. Zadovoljstvo i cast mi je sto sam upoznao nekog takvog, u ovo blesavo vreme. Eto ocu javno da kažem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22269 Napisano Jun 16, 2016 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim recima! Utisak je obostran... Elem, nisam u Kg-u, odmaram sa porodicom u Sokobanji.... Izvinjavam se ucesnicima diskusije na off-u i pozdrav Nenad. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 16, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 600 km-a je po meni plafon za 1 dan ako nećeš da se previše iscrpljuješ...Odmor na svakih 100-150 km-a ili kako tebi odgovara...Kad ti se staje ti stani i protegli noge, popij kaficu...Pravo uživanje je kada nigde ne žuriš i tako i organizuj putovanje... Po meni od obavezne opreme: alat, set za krpljenje guma i pumpa za naduvavanje guma, kišna odela!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...