Markone95 0 Napisano Maj 18, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Cr80 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Narode Zanima me vase misljenje o ova dva motora.Zelim da uzmem nesto za ovu sezonu da imam malo da se zabavljam u sumi u blizini kuce i ne zelim bas nesto para da dam jer se tek zagrevam za motore.Imam u ponudi hondu cr80 1996 godiste za 500 eura sa dva para guma jedne su za supermoto druge su kramponke i imam ponudu za iste pare da uzmem orion agb 29 2007 godiste.Vozio sam oriona i dosta dobro ide,ali honda je jaca to znam i sam.Zanima me dostup delovima za ove motore i kakve su cene popravki.Ja sam vise zagrejan za hondu ali zelim vase misljenje da cujem.Imam 20 godina i visok sam 180,tako da mi treba veci motor od ova dva i pouzdaniji. Hvala unapred na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 18, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Тај орион је екстра мотор за некога 12-13 година, никако за некога од 20. Да иде као луд, иде. Имао мој млађи бураз, пробао сам пар пута и опасно му завидио што нисам имао тако нешто у његовим годинама. Овде правог савета за тебе, купи брате шта ти се свиди и терај Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone95 0 Napisano Maj 19, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Cr80 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga vozio prosle godine a i vidjam po you tube starije likove koji ga voze Ima li neko iskustva sa cr80 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...