grof3 31 Napisano Maj 17, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari u fazi sam kupovine moto pojasa. Inace vozim maxi skuter i pojas bi mi dobro dosao leti da malo sacuvam bubrege a zimi tek nece da skodi. Sad sam u nedoumici uzeti neki obican ali malo kvalitetniji kao ovaj Vanucci iz Louis-a - https://www.louis.de/en/artikel/vanucci-profi-kidney-belt/218704?list=78417383 ili neki kao mini kornjaca kao IXS Cortex koji su oko 50-ak €. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo kakav bolje nego nikakav. Ne moras izimati nesto veliko ako imas ok jaknu sa dobrim stitnicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Maj 18, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan U nedosatku novaca vezati peskir ili sal. Bubrege boli kita jel to kosta 5 ili 50 jevreja. Imas na kupujem prodajem...clan sa bjb prodaje fine pojaseve..10-15 eura 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 18, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan imas temu erceg manufaktura,pogledaj kod njih,momci prave vrhunske kozne pojaseve po ceni ovih platnenih iz luouisa... nadji njihovu temu gde prezentuju proizvode.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan posto jos nisam pazario pojas ima li neko konkretnu preporuku za neki pojas iz ponude Louisa? pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ovaj vanucci pojas, ok je ali nije nista posebno. nije bas nesto sirok ali ti mozda za skuter bas tako nesto i treba. pogledaj pojaseve koji imaju nesto plastike na sebi i koji su malo siri. nesto na ovaj fazon. mnogo mi je ozbiljnije nego onaj vanucci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ovaj vanucci pojas, ok je ali nije nista posebno. nije bas nesto sirok ali ti mozda za skuter bas tako nesto i treba. pogledaj pojaseve koji imaju nesto plastike na sebi i koji su malo siri. nesto na ovaj fazon. mnogo mi je ozbiljnije nego onaj vanucci. Hvala drug,ja uzeo Probiker kao mini kornjaca,nije uopste los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan cisto kao info, npr ovaj pojas mi je 10x bolji nego taj vanucci za iste pare. vanucci je samo materijal a ovo je ipak ojacano. http://motoland.rs/moto-oprema/pojasevi-protektori-kornjace-stitnici/pojas-za-motor-zandona-predator/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heavyform 59 Napisano Septembar 4, 2015 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Ducati Monster 696 Prijavi odgovor kao problematičan btw, oooodlican je pojas! http://motoland.rs/moto-oprema/pojasevi-protektori-kornjace-stitnici/pojas-za-motor-zandona-predator/ nazad je sve ojacano tvrdom gumom. osim vezivanja pojasa sa strane mozete jos posebno zategnuti pojas - dodatno podesavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...