Pseudonim 147 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Koji se zdravstveni problemi mogu pojaviti kroz vreme kao posledica voženja motora? Ono što ste čuli ili znate ili osećate i sami podelite sa ostalima da bi se ono što se može sprečilo da se nebi lečilo. PS: Ako ovo nije pravo mesto za ovu temu neka je Admin prebaci gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga ne vozim,osecam jake bolove u stomaku.-to kazu da je na nervnoj bazi. Vec 20 i kusur godina vozim motor i zdrav sam.Osim sto me levo koleno boli kad je neki cudan pritisak u vazduhu (promena vremena).Ali to je od pada. Vise mi smeta sto sad po ceo dan sedim na poslu,nego sto sam vozio tolike godine. Vozio po svim vremenskim uslovima.I na velikim minusima. Uvek kacigu i oprema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I ja slicno kao Bata, razbolim se kad ne vozim motor. Za sada jos nista nisam lose osecao od voznje motora. Kad je hladnije, oprema deblja, pa opet gas. To udje u krv, pa ti valjda nije nikad hladno. Svi me uvek pitaju, kad je ovako vreme, "nije ti hladno" ja kazem da nije. Valjda me ta zelja i strast prema motorima, greje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru si izložen vetru, kiši, raznoraznim vremenskim nepogodama, mogu da stradaju zglobovi, bubrezi...Ali sa pravom opremom nema razloga za brigu.Što reče Kawa, greje i ljubav pa i to pomogne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan sa pravom opremom mozes dje oces,i toga se i pridrzavam na svim temperaturama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Od pada hoće sve da boli, sve zavisi koliko si se razbio. a još da dodam da ni oznojan (npr. posle fudbala) nikako na motor jer narednih 7 dana temperatura neće padati ispod 370C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zdravije je voziti motor nego ga ne voziti.Evo banalnog primera sto moj drug kaze "nek mi neko objasno ovaj fenomen",u PM razbi me glava a kad vozim masinu nista mi nije,a kod mene problem sa sinusima dok ne vozim curi nos kako sednem na makinu tako prestane da curi. Mozda smo medicinski fenomeni.................... ;D ;D ;D ;D ;D Nikad briga,nikad stres pomaze MOTOREX............................. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6585 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Niste, i meni je tako. Meni su: malo propali: besika /kad mi se prioce, imam 2 minuta da to uradim, ili.../, zglobovi, ne cujem najbolje /valjda od auspuha/, nos mi stalno curi ako ne vozim motor /a celog zivota vozim sa kacigom/, zuji mi u usima od potresa mozga od 1986. Mnogo propali:vratni prsljenovi /od sudara, ja sam imao prvenstvo/, tako da ako nezgodno spavam, mora zena da me digne, jer sam ne mogu od bolova i ukicenosti. O tome da sam se jos ugojio, od druzenja, kotlica itd, i da ne pricam. A ne bih dao motor, ni za sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Vozim odavno i odavno me prate posledice toga...nervoza,bijes...da ne kažem ludilo ...KOD MOJE ŽENE :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite, da li motor može da bude uzročnik bolesti zavisnosti? U prevodu, navuk'o sam se... Evo, motor mi je u servisu skoro metar dana, i nervozan sam k'o pas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite, da li motor može da bude uzročnik bolesti zavisnosti? U prevodu, navuk'o sam se... Evo, motor mi je u servisu skoro metar dana, i nervozan sam k'o pas... Oooo da !!! ja sam nervozan ko' pas kad ne vozim jedam dan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Mart 6, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite, da li motor može da bude uzročnik bolesti zavisnosti? U prevodu, navuk'o sam se... Evo, motor mi je u servisu skoro metar dana, i nervozan sam k'o pas... Oooo da !!! ja sam nervozan ko' pas kad ne vozim jedam dan ! Kad vidim da ce u subotu i nedelju biti lose vreme za voznju, u petak uzimam slobodan dan. Neuzimanje terapije je lose po zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 6, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan bolest zavisnosti je zagarantovana. kad je kriza vikendom ni najgori sjeverac ne moze me zaustaviti da ne uvatim koji krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Silazim sa motora a jedan dedica mi prilazi i govori: " Bas je lep motor, ali to ne valja za zdravlje, jer eto i ja sam pre 10-tak godina vozio motor i evo sada me jako bole zglobovi " ??? Pa normalno kada predjes u neke godine i da si lezao po ceo dan bolece te i zglobovi, ledja, glava, guzica i slicno. Moja baba je stalno pricala da nije trebala da pusti mog caleta da vozi motor jer eto zato sto je nosio kacigu sada je celav. :'( Hocu da kazem da su godine faktor koji najvise utice na zdravlje, a opet zar Ajnstajn nije rekao da sto se brze kreces duze zivis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...