Dex VFR 178 Napisano Novembar 10, 2020 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan dva motora sam kupio kod Braneta u Bataji..sve preporuke za čoveka,kvalitet motora i odnos cena kvalitet.Čovek je VRH 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18429 Napisano Decembar 12, 2020 Integrisan, 5495 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je off, postavio sam zbog opisa oglasa xD Kawasaki zx9r WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki zx9r, 2000. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 45000 km, Despotovac. Cena 2.050 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Decembar 12, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sto vole da im tablica stoji tako skrnavo. Samo da nije fabrika, seci, skini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7926 Napisano Decembar 12, 2020 -, 1782 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj si takav, vidis da je mnogo ulozeno u njega, jel znas kolko treba truda da se iskrivi tablica, zalepi akrapovic nalepnica, cK... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Decembar 12, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Jezim se od tih budz varijanti. Taman da je I stvarno dobar, preskocio bi ga zbog te seljanje. Isto vazi I za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8740 Napisano Decembar 12, 2020 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Dejan88 je napisao: Jezim se od tih budz varijanti. Taman da je I stvarno dobar, preskocio bi ga zbog te seljanje. Isto vazi I za auto. Slažem se. Ja lično sam kupio i auto i motor gde skoro ništa nije pisalo. U oba slučaja dalje u priči sa prodavcima se ispostavilo da su ga jedva postavili... da je došao i komšija da pomogne. Zajebano je ako je daleko a želiš da ima više fotki i detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Decembar 12, 2020 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I ja prezirem budzevine tog tipa, najvise secenje blatobrana, jer to posle ne mozes da vratis na fabriku, tj moras da zamenis osakacen blatobran fabrickim, ali eto dosao sam u situaciju da sam nasao motor koji sasvim korektno izgleda, odrzavan, ocuvan, al mu je sakat zadnji blatobran i ima one malene govnaste migavce, i grehota mi bilo propustiti dobar motor zbog tih par mana pa sam resio da ga uzmem, i evo mesec dana kopam po netu, i ne mogu da nadjem blatobran, cak i ako nadjem bude isto sakat kao ovaj moj, uzas jedan, u najgorem slucaju ubudzicu neki slican fabricki od nekog drugog motora, al ima da bude fabrika... Jedina fabricka stvar ciju zamenu podrzavam je auspuh, prvenstveno zbog zvuka, mada ima slucajeva da motor i fabricki ima lep auspuh, pa ga samo treba preraditi na protocni (sa db killer-om) , sto je danas i bolja opcija jer imas lep zvuk, i ne mogu da te drkaju na tehnickom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2617 Napisano Decembar 12, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan I ja prezirem budzevine tog tipa, najvise secenje blatobrana, jer to posle ne mozes da vratis na fabriku, tj moras da zamenis osakacen blatobran fabrickim, ali eto dosao sam u situaciju da sam nasao motor koji sasvim korektno izgleda, odrzavan, ocuvan, al mu je sakat zadnji blatobran i ima one malene govnaste migavce, i grehota mi bilo propustiti dobar motor zbog tih par mana pa sam resio da ga uzmem, i evo mesec dana kopam po netu, i ne mogu da nadjem blatobran, cak i ako nadjem bude isto sakat kao ovaj moj, uzas jedan, u najgorem slucaju ubudzicu neki slican fabricki od nekog drugog motora, al ima da bude fabrika... Jedina fabricka stvar ciju zamenu podrzavam je auspuh, prvenstveno zbog zvuka, mada ima slucajeva da motor i fabricki ima lep auspuh, pa ga samo treba preraditi na protocni (sa db killer-om) , sto je danas i bolja opcija jer imas lep zvuk, i ne mogu da te drkaju na tehnickom.Kolega tvoj motor je izuzetak, pisao sam ti. Mozda najlepsa 9-ka sto sam u poslednje vreme video. Tako da mu je oprosten blatobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Decembar 12, 2020 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Gledacu da sredim tih par sitnica do proleca, eno ulje i filter su vec na polici, samo da vec dodje to prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18429 Napisano Januar 17, 2021 Integrisan, 5495 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Njinja zx6r WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki Njinja zx6r, 2001. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 45000 km, Kraljevo. Cena 2.300 € - Motori - Polovni Automobili Lep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5694 Napisano Januar 17, 2021 Drug član, 2526 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu stavljanje cene ako u opis napises moze dogovor oko cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 17, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, drmilan_ je napisao: Cemu stavljanje cene ako u opis napises moze dogovor oko cene? Pa da se vidi od koje cene kreće dogovor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5694 Napisano Januar 17, 2021 Drug član, 2526 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to se nekako podrazumeva da ces se cenkati, ne moras da napises moze dogovor oko cene. Rekao bih to je neko nepisano pravilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Januar 17, 2021 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan mozda jeste nepisano pravilo, ali su i ljudi dosta cudni. ako ne napises cenu, niko nece ni da pozove. ako napises cenu i ne stavis da nije fiksna, skoro svi smatraju da je to krajnja cena. ako stavis fiksna cena svi zovu i pitaju moze li manja cena i koja je cena za bas ozbiljnog kes kupca i tako to. kada sam prodavao motor, stajao je na oglasima mesecima, imao preko 30 pratilaca i samo dva poziva. prvi poziv je usledio dan posto sam stavio da je cena fiksna i pitanje je bilo moze li 150e jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 17, 2021 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan odmah se vidi jel nakupac ili neko kome je dosadno ili pravi kupac,tako se i postavim kada zovu! poslednje sam ima oko auta koji ima pravih 200.000km i kompletan opis,ako pocinje sa cenom a ne normalnim pitanjima vezanim za predmet prodaje odmah prekinem vezu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Januar 18, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Je l' uvek uspe da se spusti cena ako treba npr. nove gume ili lanac da se stavi i to da se spusti u dinar za onoliko koliko koštaju delovi koje treba staviti? Kakva je praksa? Ja sam na svom prvom motoru koji sam kupio prošle godine i kad sam kupovao nisam spuštao cenu ništa posebno, a trebalo je menjati i lanac i gume i još registracija. Voleo bih da čujem od iskusnijih motoraša običaje ? Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 18, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu običaja. Ako hoćeš da prodaš motor, onda moraš da oformiš i takvu cenu koju će neko da plati. Ako si prodavac nekog vozila, staviš se u ulogu kupca i vidiš da li bi se tebi dopalo to što si napisao u oglasu, da li bi platio toliko para koliko ti tražiš i da li bi ti se svidelo da ti neko nešto sakrije u oglasu, a da onda uživo to primetiš... E ako bi ti (da si kupac) kupio od sebe motor pod tim uslovima, onda ćeš i kupca ubrzo imati kad ga oglasiš... Sve ostalo na oglasima je prosto ˝uvaljivanje˝ krševa, levaćenje od strane preprodavaca i pokušaj lake zarade... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18429 Napisano Januar 18, 2021 Integrisan, 5495 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, ThePainkiller said: Nema tu običaja. Ako hoćeš da prodaš motor, onda moraš da oformiš i takvu cenu koju će neko da plati. Ako si prodavac nekog vozila, staviš se u ulogu kupca i vidiš da li bi se tebi dopalo to što si napisao u oglasu, da li bi platio toliko para koliko ti tražiš i da li bi ti se svidelo da ti neko nešto sakrije u oglasu, a da onda uživo to primetiš... E ako bi ti (da si kupac) kupio od sebe motor pod tim uslovima, onda ćeš i kupca ubrzo imati kad ga oglasiš... Sve ostalo na oglasima je prosto ˝uvaljivanje˝ krševa, levaćenje od strane preprodavaca i pokušaj lake zarade... Zato bih ja od tebe i jos nekih kolega sa foruma kupio motor i bez ikakvog prethodnog probavanja i gledanja uzivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7268 Napisano Januar 18, 2021 Drug član, 3084 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ako prodajem nešto, onda sam svestan svih mana predmeta i na osnovu toga i formiram cenu. Sigurno je niža nego predmeta u savršenom stanju. Nemamo šta da se ubeđujemo, tipa, lanac loš... Jeste, zato je u startu niža cena. Treba da se promene gume... zato je u startu niža cena. Sad, što bi neko hteo da po cenu krša kupi savršeno... neće moći. Zna se i vreme i cimanje da se to promeni, pa se i to uračuna u početnu cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisJ 20 Napisano Januar 18, 2021 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zr-7s (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Upravo to, baš tako i ja razmišljam. Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1052 Napisano Januar 18, 2021 Drug član, 1013 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad prodajem nesto to uglavnom bude za realnu cenu ili ispod. Uvek gledam da kazem sta je sve potroseno i sta ne valja. I onda dodje covek i kaze tipa plocice su pri kraju da mi spustis 30 evra i zadnja guma je pri kraju da mi spustis jos 100, ja mu kazem a ne druze pogresno si ti razumeo, Cena novog je bila 8000 evra pola cu da ti spustim zbog starosti e sad gledaj sta ne valja i skidaj mi cenu. Kao sto vec neko rece bar ja otprilike oformim cenu prema stanju i potrosenosti i dodam jos neki evro odozgore da bi imao luft za cenkanje.Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Januar 18, 2021 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Problem je što ljudi često stave onu jaču cenu pa ja kao kupac predpostavljam da kad je stavljena ta veća cena da je motor (sem možda neke sitnice) generalno bez ulaganja, da je potrošni materijal npr. gume, kočnice, lanac-lančanici u dobrom stanju, da akumulator nije na izdisaju i regler spržen... i onda kad odeš da vidiš motor shvataš da nije sve bajno i da ima ulaganja, nekad nemoraš ni da odeš jer se i na slikama vidi da ima ulaganja, a motor je "odličan ide ko nevreme" i napidžena jaka cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18429 Napisano Januar 18, 2021 Integrisan, 5495 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lazu ljudi za stanje vozila iz razloga - ma kad je dosao dovde mozda i kupi i taj fazon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 18, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Motorcyclist je napisao: Lazu ljudi za stanje vozila iz razloga - ma kad je dosao dovde mozda i kupi i taj fazon... Kad me tako slaže ne da ne bih kupio, već bi mu tražio da mi plati put što sam potrošio novaca da vidim takav krš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam par puta takve bisere, napišu u oglasu sve je top, bez ulaganja i tako to... pozovem ga i pitam još jednom - jel vozilo stvarno tako kako piše, nemoj da potežem put pa da nađem još koješta da ne valja...Kažu - sve je top... Ja odem, a ono krš neopevani. Onda iz inata neću ni da pitam za cenu, da vidiš kako se uvrede kada im kažem da mi ga džabe takvog sada daju - ne bih ga uzeo. Jedan me jednom ispsovao, kao šta ja očekujem za te pare... Reko - druže, očekujem da me ne lažeš na tako očigledan i bezobrazan način... Promenio Januar 18, 2021 član ThePainkiller 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...