Shone x8 1 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkeri, išao bi na letovanje do Lefkade - da li ima još interesenata (parova) koji bi se uputili svojim maxi skuterom ili motorom na tako jednu avanturu u trajanju od oko 10 do 15 dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 12, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan u kom terminu si kontao? daj vise podataka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 12, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan meni pase druga polovina jula ili august Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu za sad samo da pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cedica 0 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan fina destinacija, 1000km, ostrvo prosto trazi da budete motorom tamo... mada je tamo lepse sto kasnije otici, krajem avgusta ili septembar jer je jonsko more toplo... za sad pratim temu, mozda se odlucim na taj put motorom Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Maj 12, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je Lefkada, rado je se secam, jedno od boljih letovanja koje sam imao doduse nisam isao motorom. Jedno upozorenje: Ostrvo je puno mesta gde ima slatke vode i to uzrokuje ogroman broj gladnih komaraca nocu. Pazite na prozore i zavese na balkonskim vratima da je s e dobro namesteno. Jedino sto nisam nasao giros po meri, sve nesto sitno. Ali sam se najeo dobre ribe i morskih dzidzabidza i napio dobrog vina kao nikad. Bio sa zenom, iznajmili bicikle da se vozamo malo i odemo u Lefkas, dusu sam ostavio na uzbrdicama. Motorom je sigurno uzivanje samo paziti jer putevi znaju biti vrlo uski i gladak asfalt. Sretab put junaci, ove godine nikako ne mogu, jednog dana sigurno idem ponovo na Lefkadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lefkada, mmmm, mada ipak neki drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Maj 14, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za tako nesto... Ali tek od 10 og avgusta... Mada... Vozim skroz drugačiji tip motocikla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Shone se ne javlja... Da ne otvaram novu temu, zadnje dve nedelje juna 2015 išao bih za Grčku, može Lefkada ali još bolje Sitonija ( jedan dan bih izdvojio za posetu Svete Gore ). Ima dobrih kampova. Imam šator. Potrebni kompanjoni, jedan ili više još bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam junaci, zaglibio kod majstora, odoše mi ležajevi na klipu, pa sam se smorio, od tuge nisam smeo da otvaram komentare al biće valjda sve ok. Moja ideja je da idem krajem juna - što zbog ne tako vrelog vremena, što zbog manje ljudi u sezoni što zbog jeftinijeg smeštaja - nije da sam štedljiv, ali nekako sve činjenice idu na ruku da to ne bude u full sezoni. U suštini nije poenta ni mesto ni vreme, bitna je avantura i jedan pravi lagani odmor gde se sve može i de smo svi jedna neobavezna družina. Šta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Takođe za avgust imam dogovorenu avanturu do drakulinog zamka na 4 dana. 2 skutera i jedan motor - za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 15, 2015 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prošle godine na turi po Grčkoj sa devojkom prva polovina septembra (meni lično najlepši termin, nema gužve, cene niže, vreme toplo ali ne i prevruće, more sjajno). Izbegavati avgust, ne može da se živi od Italijana, najlepše je do 15 jula i prva polovina septembra. Elem, tura je bila Sitonija 3 dana, zatim sjajnim Egnatia autoputem na zapad do Parge 4 dana i na kraju Lefkada 7 dana. U povratku smo prespavali na Ohridu, treba i njega ubaciti u raspored ako je moguće na par dana.Što se tiče Lefkade sjajno ostrvo, najlepše plaže i more na kojima sam bio u Grčkoj a obišao sam dosta ostrva. Ima peščanih, ima kamenih plaža, more od zelene do tirkiz plave boje, nikad lepše kupanje i uživanje. Hrana sjajna (najbolji Giros je u Lefkasu u samoj luci maltene), ima izleta brodićima oko ostrva i do Fiskarda na Kefaloniji, ma milina. Preporučujem paraglajding panoramsko obilaženje ostrva sa Kathisma plaže, neverovatan osećaj dok se iz vazduha posmatra Lefkada. Ove godine opet isti termin od 1 do 15 septembra, plan je 7 dana Lefkada i 7 dana Kefalonija do koje se stiže trajektom iz Vasilikija na Lefkadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Ohrid je u planu - mada sad ova situacija mi ne miriše na dobro - treba videti i Sv. Naum i proveriti da li ste grešni ili ne jer ko nije grešan, može da čuje Naumovo srce kako kuca u sanduku ( verovali ili ne ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem do Tassosa 24 Maja . Ali bi I da odem u prvoj Polovini Septembra do Lefkade. Moze I Kefalonija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Rano mi je to,a kasnije kasno. Jako lose iskustvo sa septembrom. Prosle godine sam isao do CG i sve vreme je padala kisa. Mada ovo je otvorena tema i poziv na organizovanje ozbiljnih tura, pa kome koja odgovara bitno je da se ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, da se ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 15, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je maltene cele sezone padala kisa na Jadranu( i u CG i u HR). Ovo znam jer sam planirao turu po HR i CG ali smo zbog konstantne kise bukvalno na dan polaska umesto motora napakovali kola i otisli na Krf. I tako dok je na Jadranu lilo, nama je na Krfu pala kisa dva dana po pola sata, tako da ne uzimaj CG kao reper za Grcku. Ja bih se rado pridruzio nekoj od grupa ali jos uvek ne znamo da li ce devojka dobiti odmor, a kako stoje stvari verovatno nece. @Bruno Plasim se da ti more ne bude previse hladno u tom terminu. Mi smo na Tasosu pre par godina bili sredinom juna i voda je bila onako, meni ok ali je meni i 15 stepeni za sorc i majicu, dok je devojci bilo hladnjikavo. Inace vreme je bilo odlicno, voda kristalno cista(ako volis da ronis obavezno ponesi masku) i obavezno planiraj da imas motorce dole(tvoj ili rentiran). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 16, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti nadji zamenu, kao kontrateg ja ti nesto pricam - idem i ja sa devojkom dobro je to sto nisi isao, mene je kod sutomora smocilo i ako sam imao opremu, da su mi gace bile mokre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone x8 1 Napisano Maj 16, 2015 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 250x Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti nadji zamenu, kao kontrateg ja ti nesto pricam - idem i ja sa devojkom dobro je to sto nisi isao, mene je kod sutomora smocilo i ako sam imao opremu, da su mi gace bile mokre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam išao pre nekoliko godina, isto polovina septembra... Vreme idealno, nema gužve.. Al kad naleti oluja kao da je tajfun prošao...pazite gde parkirate jer kad naleti voda sa brda svašta bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je maltene cele sezone padala kisa na Jadranu( i u CG i u HR). Ovo znam jer sam planirao turu po HR i CG ali smo zbog konstantne kise bukvalno na dan polaska umesto motora napakovali kola i otisli na Krf. I tako dok je na Jadranu lilo, nama je na Krfu pala kisa dva dana po pola sata, tako da ne uzimaj CG kao reper za Grcku. Ja bih se rado pridruzio nekoj od grupa ali jos uvek ne znamo da li ce devojka dobiti odmor, a kako stoje stvari verovatno nece. @Bruno Plasim se da ti more ne bude previse hladno u tom terminu. Mi smo na Tasosu pre par godina bili sredinom juna i voda je bila onako, meni ok ali je meni i 15 stepeni za sorc i majicu, dok je devojci bilo hladnjikavo. Inace vreme je bilo odlicno, voda kristalno cista(ako volis da ronis obavezno ponesi masku) i obavezno planiraj da imas motorce dole(tvoj ili rentiran). Ubo sam ludi arazman 9 noci za samo 49 e. Pa da ga iskombinujem sa voznjom preko Sofije, Blagojevgrada I Drame. Nadam se da vrucine nece biti kako bi se sit naspavao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 17, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan U centru Tasosa su planine tako da kad padne noc svez vazduh se spusti sa planina i bude jako prijatno, bez klasicnih vrucincina i sparine koje su uglavnom vezane za more. Sve zavisi gde si smesten ali mi smo npr. bili u Limenasu i ova pojava se bas lepo osetu posto je bukvalno u podnozju planina, dok ne znam kako je na jugu u Potosu i Limenariji, ali cisto sumnjam da ces imati tih problema. Srecan put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Maj 17, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Vec peti put odsedam u Panagiji tako da sam siguran u dobar odmor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Ko ide na Lefkadu, najtoplije preporucujem obilazak kanjona Vikos i okruzenja, zaivsno od vremena i kolicine velicanstvene prirode koju mozete da podnesete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Shone se ne javlja... Da ne otvaram novu temu, zadnje dve nedelje juna 2015 išao bih za Grčku, može Lefkada ali još bolje Sitonija ( jedan dan bih izdvojio za posetu Svete Gore ). Ima dobrih kampova. Imam šator. Potrebni kompanjoni, jedan ili više još bolje ja sam zainteresovan....takodje vozim slican motor afriku..gox, jel jos uvek aktuleno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...