*zeka* 1189 Napisano Maj 11, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Prednost Free sa korpom napred i nazad, stanje da bude korektno i papiri ispravni. U obzir dolazi i neki kinez do 49cc. ako imate ili znate nekog pouzdanog pisite. Ponude na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 16, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Cekam jos dva dana ako ima na forumu neki kinez za ove pare a posle uzimam neki sa oglasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 25, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan oce daponudi neko nesto, isao da kupim jedan sa oglasa i totalno se razocarao, moze biti da nisam ja trebao da ga probam posle 750 ccm kao da sedim na kosilici. Moze i malo preko cene navedene u naslovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Maj 25, 2015 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moj free je išao bez blokada 80km/h, tako da ne računaj da će ići brže od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 25, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam nekog raspalog kineza i sav se trese , klima. Ipak nece supruga da vozi Frija tako da joj jurim neku Kinu do 300 eu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...