zverinjak 403 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao gde da stavim ove slike te mi je se ucinilo da su najsrodnije sa ovom temom. Karakteristican nacin kako se MZ-jasi "pakuju" za put.Da dodam da su slike van nasih podrucija sto dokazuje da su te navike univerzalni kod svih MZ.jasa sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Uh-uh sto volem da gledam ove TS-ove ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Octobar 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ee, pa nisu svi bas TS, ima i ETZ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ee, pa nisu svi bas TS, ima i ETZ. Gde si video ETZ-a...a evo SAMO jednog!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 5, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Posto su skoro neki pokisli ko misevi dodajte u opremu i kisno odelo. Ima ga po katalozima razlicitih cena i modela. Najjeftinije sto se moze naci je dvodelno kisno odelo u prodavnicana HTZ opreme 750 din, ili na vojnom otpadu ABHO odelo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Bi ga, neki sto su pokisli stekli novo iskustvo. JA bar usput, nisam bio zedan- zamagli se vizir, mokar,musav a ja ga podignem...E onda to bude isto i sa corama ali posto ne umem da drzim zatvorena usta, samo gutam kisu i nisam zedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 6, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam to ABHO odelo u kompletu sa ostalim vojnim sitnicama.Nisam se samo setio da ga izvadim iz kofera,a i solidarnost Drug na drumetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan TAJ DRUG NA DRUMETU, IZ SOLIDARNOSTI, NIJE IZVADIO JAKNU, NANDZARASTU, ZA KISU... DVA DOBRO ZAMAJANA AJVANA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 6, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan E drugi put kada krenete na ekskurziju familije lepo da vas spakuju, kao decu kada ispracaju. :D, Nesto za preobuku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Jul 6, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mudro zboriš Mihac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mislim da pretjerujete u stvarima koje nosite na put iz staha " ako se desi da... " neznam kako uopce neki uspjevaju i voziti tako nakrcani a da ne kažm da to jako ružno izgleda na motoru. kufer, tank torba i eventualno bocni kuferi ili bisage. to se fino napuni i tako uredan kreni. vidio sam zliku nekog koji nosi luft madrac, vrecu pa je još nakeljio i čebe. samo mu fali štep deka i jastuk. pretjerano. žao mi je ako sam uvrjedio nekog ali ja tako mislim. budimo bikeri a ne čergari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 25, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ Mile fazer - Vidis Mile, sve to zavisi od mnogo toga. Gledao sam i ja strance kad dodju na more, neki se natovare i mnogo gore od nas, neki nose samo tank ruksak ( u njemu par osnovnih stvari, malo vesa, par majica i novcanik pun para ili platnih kartica ). Neko voli da kampuje ( mozda bi radije u hotel, al nema novca ), a neko ima novaca i spava po hotelima. Takodje ima jos jedna veoma bitna stvar, a to je da je ova tema ovde u MZ - svetu, sto znaci da se radi o motorciklima koji su prestali da se proizvode jos 1997 godine, za njih se tesko nabavljaju delovi ( narocito kad si na putu ), a ni servisi nas bas nesto ne obozavaju - jednostavno ti kaze covek " ja za to nemam delove i ne radim ih ". Prema tome - osnovni delovi koji mogu da se pokvare ( sajle kvacila i gasa, platine, kondenzator i jos po nesto ) je pozeljno nositi, a i nesto alata da se to moze popraviti. Lako je kad imas novaca, noviji motor, pa pozoves slep sluzbu, oni te odvedu u odgovarajuci servis, ti platis i teras dalje. Ovo su ipak malo drukciji motori . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 25, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ima jos jedna veoma bitna stvar, a to je da je ova tema ovde u MZ - svetu, sto znaci da se radi o motorciklima koji su prestali da se proizvode jos 1997 godine, za njih se tesko nabavljaju delovi ( narocito kad si na putu ), a ni servisi nas bas nesto ne obozavaju - jednostavno ti kaze covek " ja za to nemam delove i ne radim ih ". Prema tome - osnovni delovi koji mogu da se pokvare ( sajle kvacila i gasa, platine, kondenzator i jos po nesto ) je pozeljno nositi, a i nesto alata da se to moze popraviti. Lako je kad imas novaca, noviji motor, pa pozoves slep sluzbu, oni te odvedu u odgovarajuci servis, ti platis i teras dalje. Ovo su ipak malo drukciji motori . Lepo receno!!! ja na put nosim samo 2-3kg alata i znanje u rukavu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 25, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Mile u pravu. Ides negde na dan -dva i poneses pola radionice i i trecinu kucnih stvari tipa cebad, jastuci, duseci ,serpe , lonci.... pa onda patike, papuce pantalone za pre podne i one za izlaske, pa onda majice, kosulje i podkosulje...mislim stvarno. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Mile u pravu. Ides negde na dan -dva i poneses pola radionice i i trecinu kucnih stvari tipa cebad, jastuci, duseci ,serpe , lonci.... pa onda patike, papuce pantalone za pre podne i one za izlaske, pa onda majice, kosulje i podkosulje...mislim stvarno. :D na to sam upravo i mislio a i napisao sam u stilu" još samo štep deka i jastuk" drumskalisica - slažem se s tobom za neke rezervne djelove i nešto osnovnog alata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 26, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam mislio na alat koji je potreban da se yamene : svecica, kondenzator, platine, sajle i da se moze skinuti tocak sa motora i da se ocisti karburator. U principu - fabricki komplet alata koji je vec fabrika predvidela da bude u motoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam mislio na alat koji je potreban da se yamene : svecica, kondenzator, platine, sajle i da se moze skinuti tocak sa motora i da se ocisti karburator. U principu - fabricki komplet alata koji je vec fabrika predvidela da bude u motoru . pa to i ja mislim, i za sedam dana jedne - dvoje gaca ( mjenjaju se kad je žuto napred a smeđe iza ) jedna potkošulja, jedne carape i majca. to sve pod sic i furaj jer mi smo bikeri a ne picke. da zaboravio sam još i nekoliko mpiva da se ne dehidrira putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam mislio na alat koji je potreban da se yamene : svecica, kondenzator, platine, sajle i da se moze skinuti tocak sa motora i da se ocisti karburator. U principu - fabricki komplet alata koji je vec fabrika predvidela da bude u motoru . pa to i ja mislim, i za sedam dana jedne - dvoje gaca ( mjenjaju se kad je žuto napred a smeđe iza ) jedna potkošulja, jedne carape i majca. to sve pod sic i furaj jer mi smo bikeri a ne pi***. da zaboravio sam još i nekoliko mpiva da se ne dehidrira putem. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan otprilike ovako,sta je sve unutra...ne pitajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 26, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moj izgleda ovako, Sator, vreca,(kofer: alat,cerada da pokrijem motor,kabanica i jakna) u rancu stvari za presvuci, i ona mala torbica na volanu tu je telefon papiri i ostale sitnice. To je to... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan moj izgleda ovako, Sator, vreca,(kofer: alat,cerada da pokrijem motor,kabanica i jakna) u rancu stvari za presvuci, i ona mala torbica na volanu tu je telefon papiri i ostale sitnice. To je to... ;D ;D evo to je to, o tome ja pricam a ne da se špage i najloni a i deke vijore još metar iza motora. ljepo i uredno pa i ako nešto fali, bože moj, dace neko sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan U se i u svoje kljuse :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Jul 27, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vise bre nista ne nosim! Samo vrecu, , par kljuceva , srafciger i KISNO ODELO! to je najbitnije. I mobilni sa punom baterijom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ja bez dva dzaka cumura nigde ne idem ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bez dva dzaka cumura nigde ne idem ! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D dobar si a di je roštilj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...