Gile_Extremeboy 7925 Napisano Januar 13, 2016 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee..Da je Honda, sad bi se ti snjom vozio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 17, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, da je Honda, ne bih je ni kupovao ponovo... Nego, da poguramo prodaju: 2998e!!! Zamena za karavan ispada iz kombinacije. Kupljeno za kes. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kladovo, 24.01.2016. oko 14h, -5*CDanas resih da malo startujem masinu, da razvrti ulje, i da osvezim akumulator. Sastavio je bez problema za 3 sekunde.I tako, odradio je nekih 10-tak minuta...i fino se zagrejao.E, kada je vec tako, steta bi bila da ga nisam malkice i provozao. Zamisljeno-ucinjeno. A od opreme - vunena kapa crne boje, bajkerska, naravno. емотикон tongueSuze su mi se zaledile, trepavice polomile, komsije su me ispsovale zbog buke, pola grada me je proglasilo ludim - ponovo... Srce i dusa puni do neba i nazad... :-DDDDZIVELI!!! To je bilo to, sto se hvalisanja tice. E, sada, vezano za oglas i prodaju: Uz motorce, po navedenoj ceni ide i: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem isti motor, i mislim da je cena korektna. Ja sam moj pre nekoliko godina uvezao, jer ih je u to vreme kod nas jako malo bilo, i bili su ili kante ili precenjeni. Izasao me je sa svim troskovima oko 3500e, i to je tad bilo super povoljno, skoro 1000e jeftinije nego kod nas za takvo stanje. Sad ih po oglasima ima malo vise, i cene su dosta manje, smanjuju se kako prolazi vreme sto je i normalno. Dok su svi ostali motori u toj klasi tipa fz6, cbf, itd zadrzali skoro istu cenu bez nekog opravdanog razloga. Po meni najbolji odnos ulozeno/dobijeno, pogotovo sto je sam motor po karektiristikama i iskustvima ljudi bolji i pouzdaniji od ostalih u svojoj klasi. Srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan cbf nije u klasi sa fz6 i z750... cbf je sa xj6... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Januar 26, 2016 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i kaznu da platis a i neku prijavu ..Pa napolju ima sneznih padavina a ti nemas zimske gume...Za lance i da ne pitam...Od cele zimske opreme si imao strikanu kapu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i kaznu da platis a i neku prijavu ..Pa napolju ima sneznih padavina a ti nemas zimske gume...Za lance i da ne pitam...Od cele zimske opreme si imao strikanu kapu.... Obicno nosim i "brze cvike?, ali je ova voznja naletela na tref. Kao i svaka zimska, kada se motorin malo startuje da okrene klipove i protera ulje kroz masinu... :-))) Sledeci put cu biti opremljeniji za koji odevno-estetski gadzet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem isti motor, i mislim da je cena korektna. Ja sam moj pre nekoliko godina uvezao, jer ih je u to vreme kod nas jako malo bilo, i bili su ili kante ili precenjeni. Izasao me je sa svim troskovima oko 3500e, i to je tad bilo super povoljno, skoro 1000e jeftinije nego kod nas za takvo stanje. Sad ih po oglasima ima malo vise, i cene su dosta manje, smanjuju se kako prolazi vreme sto je i normalno. Dok su svi ostali motori u toj klasi tipa fz6, cbf, itd zadrzali skoro istu cenu bez nekog opravdanog razloga. Po meni najbolji odnos ulozeno/dobijeno, pogotovo sto je sam motor po karektiristikama i iskustvima ljudi bolji i pouzdaniji od ostalih u svojoj klasi. Srecna prodaja Malo mi je mrsko da nesto pretrazujem. ali mislim da jeftinijeg Malog Z-a S varijante u ponudi nema. A nije ubijen i iskidan od maltretiranja, vec je motorin u skroz pristojnom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 9, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo malo okrenuli točkove, i palo je prvih 200-tinak km u ovoj sezoni na "Zekanu". Antistress terapija - neprocenjivo!!! :-D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 22, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Gume nedavno promenjene (Miselinke Pilot Road 2/4 - 2ct), registracija, naravno, vazi do kraja Aprila 2017. Kilometraza oko 25.500km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Februar 26, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 3000e!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 26, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je ovo retos lepio ove "awasaki" nalepnice.. druze, nek ti je sa srecom prodaja, mada ja ovaj motor ne bi u zivotu pogledao. Ne znam ko je tebe prevario i ako su ga vecina forumasa videli, moje pitanje tim istim forumasima je: "da li ste skoro bili na sistematskom pregledu?" Ovo je da je macka u dzaku, nego olupano, onjakano, pa jos na sve i usrano sa farbanjem. Kuku 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 26, 2017 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ok vidi se da je sa motora nekad padano msm za 11 godina čudno li je . Moguće da je bio high side i da je korman udario rezervoar i da se morao farbati pa ??? Jel motor kriv? Jel može da se to proveri? Jel može da se proveri agregat i sve drugo ko poznaje rad motora ? Koliko ja znam sve ovo može da se vidi . Ko želi devicu neka kupi nov motor i kraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Februar 26, 2017 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma druze u pravu si sto posto. Da si ti meni zdrav i dugo vozio ove motore bez ulaganja... vrh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Da ponovimo: Prodajem Kawu z750s, 2006.god. VLASNIK, registrovan do kraja Aprila, dodatno osiguranje putnika. Startan, brz, stedljiv, udoban. 750ccm, 110ks, ubrizgavanje, 6 brzina, potrosnja oko 5 - 5,5lit/100km. Preradjen fabricki auspuh sa db kilerom, povisen vizir by Ivan Bgd, nosac prtljaga, preradjeno sediste by Ivica Nis... Ulje i filter ulja zamenjeni pre 1500km (na 28.200km). Agregat, menjac, ogibljenje, kocnice, lanac i lancanici odlicni, bez ikakve mane. Potrebno zameniti zadnju gumu i filter vazduha (filter imam). Nekoliko ogrebotina na deklama masine. Presao neki km manje od 30.000km. Prenos se podrazumeva, razgovor o ceni po vidjenju motora. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Novembar 9, 2017 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma odličan je motor, nego gde si kupio tu jaknu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Novembar 9, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Strider said: Ma odličan je motor, nego gde si kupio tu jaknu? Ovu crno-crvenu u Louisu, a ovu Louisovu se i ne secam ko mi je utrapio. Ali, radi za sve pare... :-D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 6, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Lagano doterujemo spravu za sledeće vožnje, a ponuda za prodaju i dalje stoji. A evo i cenovnika motocikala iz 2006.god sa cenom i ovog modela. Dobijate polovan motorin, za manje od pola cene novog... :-D. Malo li je na ovu skupoću??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 6, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И која је сад цена, после 2 и кусур године продаје? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 6, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Veoma je slična onoj pre 2 ipo godine i pre nekoliko hiljada kilometara. I, i dalje je jedan od povoljnijih, ako ne i najpovoljniji na oglasima. Jesi li zadovoljan odgovorom i cenom? Ćemo li da trgujemo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 6, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Тешко, нисам од оних који ће да плате нешто толико више него што је реално. Све најбоље са даљом продајом. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 12/6/2017 at 5:03 PM, Svaler said: Тешко, нисам од оних који ће да плате нешто толико више него што је реално. Све најбоље са даљом продајом. Srecno i tebi sa potragom za "pravim" motorinom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 7, 2017 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo igranja pre sklapanja motorina: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 6, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA: 2799e!!! Kupljena druga masina, tako da je Kawa na Bozicnom popustu. U obzir dolazi samo KES, a krajnji dogovor oko konacne cene je moguc na licu mesta, po vidjenju i probi motora. Nekoliko danasnjih fotki: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 6, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...