dr_kolew 139 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prenesite neka licna iskustva i misljenja vezana za prednju gumu, Vozim otpirilke pola asvalt pola off road,pozadi mi je Mitas e07 i poprilicno sam zadovoljan do sada sa njom nakon prvih 1000km,iskreno nije za zitko i gnjecavo blato ali sve ostalo lepo podnosi osim sneg naravno. Traktor koji vozim je Xt600 2kf,napred imam trenutno neku lubenicu i to bezi po tterenu stravicno a kocenje je misaona imenica.Hteo sam napred stavini veoma pohvaljenu Mitas c05 ali eto tuge nema je vise nigde u prodaju, e sad gledam neku Mitas E09 dakar ili Mitas C7. Ali daj te vi svoje misljenje ili jos bolje iskustvo oko ove problematike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prvenstveno hteo napred da stavim C05, ali pošto je nema nigde u prodaji rešio sam da pazarim Michelin T63 koje mi deluju skroz solidno čak i za neki ozbiljniji offroad. Prvo mi je na pamet padalo da uzmem Mitas C17 (najviše zbog cene), ali je ona orijentisana samo za offroad, a ja vozim dosta i asfalta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli MT 21. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam,i nisam pametan,jer sa xt-om gazim takodje poodosta asvalta,jer za hard enduro imam drugi motor ali mi je on nazalost udaljen 300km ,tako da samo jednom mesecno provozam isti sa velikim uzivanjem, a 2kf je uvek tu uz mene evo pre neki dan sam morao do kosutnjaka uz onu Downhill stazu da samo malo utolim zedj za lepim terenom i dobroj zabavi, Planiram neke dalje kombinovane off/on road ekskurizje te mi zato i treba takva guma,ne bih da pojedem gumu za 1000km. aj neko ko ima prednju e09 neka iznese svoja vidjenja i iskustva u vezi nje nakon duze kilometraze(nekoliko hiljada km). Meracio sam MT21,imao sam je kao zadnju na KDX250r i jako mi se dopala po performansama,ali mi je zaista mnogo para 10 000 din za prednju gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nema dobro a jeftino jbg. A znaš kako se kaže, čizma glavu čuva ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam jos imao E09 napred ali po prici ostalih koji su je imali ta guma se pojede na asfaltu za par hiljada km...Michelin T63 je oko 6000 din. To po meni nije puno para. A za nju sam cuo samo reci hvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Maj 8, 2015 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Karoo3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam cuo price da se e09 dosta brzo pojede po asvaltu,ako t63 ima za 50e,kupicu nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...Michelin T63 je oko 6000 din. Gde ima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ...Michelin T63 je oko 6000 din. Gde ima? Gledao sam cenovnik Altes-a i imaju T63 90/90/21/ M/C 48S za 5460 din. A imaju i T63 90/90/21 54S za 8000 dinara. Ne znam u cemu je razlika izmedju 48S i 54S, ali ocigledno ima T63 za 50 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U toj oznaci: - broj je index za tezinsko opterecenje...... 48 = 180kg, 54 = 212kg -slovo je index za brzinu do koje je guma deklarisana.... S = 180km/h Ako na tezi motor stavis jeftiniju gumu za manja opterecenja, ista ce trajati duplo krace. Ako bilo koju gumu budes vozio vecom brzinom od deklarisane, uocices ostecenja. Recimo, otpadanje krampona u ovom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Zašto onda u manualu za našeg zelenka piše 54S i 65S ? Računa se masa motora + masa jahača ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 9, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zašto onda u manualu za našeg zelenka piše 54S i 65S ? Računa se masa motora + masa jahača ? Predji kod "nas" da ne trujemo coveku temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Maj 9, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sto trujete...opusteno,pricamo o svemu vezano za prednju enduro gumu u dimenziji 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 10, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, 21 nam je prednja guma bez obzira na fabriku koja ga je napravila, endurko je endurko ... a i dr je naš, bar 51% zelen u srcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Maj 11, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da bre, 21 nam je prednja guma bez obzira na fabriku koja ga je napravila, endurko je endurko ... a i dr je naš, bar 51% zelen u srcu Mnogo vise od 51%,da je klx650 tvoj sa zadnjom 18ticom ili da postoji neka budzevina od klx300 da se mete zadnji tocak ne bih razmisljao,ali ovako mi i 2kf radi poso za moje potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Maj 11, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pa to i nije neki problem ... stavi se zadnja viljuška i točak od 18" sa R varijante, a prednja sa KXa i to je to ... Ja to planiram da uradim na jesen, kada ga budem farbao ... jedino još nisam odlučio da li ću da ga ostavim u fabričkim bojama, ili ću da ga izbelim ... mnogo mi se svidelo kako ga je onaj Amer uradio mada meni i ovako radi posao kako kažeš ... za neke casual vožnje po prirodi, za šta ga ja koristim, više je nego dovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 12, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce pazario novu Michelin T63 90/90/21 M/C 54S za 6900. DOT 3014. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...