Jump to content

Moto Zajednica

Kako nagovoriti suprugu da nam treba motor?

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova
  • Motocikl: Kobilica Blue Trabant,suzy srad750

Ta prva bila je tu negde oko 70+,imao sam osecaj da vozim na zadnjem tocku.Druga je bila oko 65,e sad uglavnom vozim do 55 kg aj moze i 56,sve preko toga je osecaj tockarenja. :jee:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: Crveni...opet!!!

"Od inata nema goreg zanata"

"Klin se klinom izbija (ali ostaje rupa)"

"Tiha voda breg roni" ( ti budi voda u ovom slucaju)

Pazi, druze, ovde prisutni ozbiljni ljudi su sigurni u to da ne zelis da udjes u problem sa suprugom koja ti je rodila dete - zbog motora! Jedino ako ces da rasturis brak zbog jedne duze voznje (10-15 dana), par vikend voznji i dnevnog svrckanja tamo-vamo tokom par meseci u toku godine!!! I to ako ti se sklopi zilion kockica. Definitivno, ti licno, moras da nadjes nacin kako da je privolis da prihvati tvoju odluku. Na forumu imas fantasticne putopise koje su pisali porodicni ljudi, koji su putovali i sa suprugama i bez njih, koje su kod kuce cekala sitna ili krupnija deca. Ako ona ne zeli da cita, citaj ti u njenom prisustvu pa joj kao pokazuj fotografije predela, gradova, puteva, prirode... Imas putopise koji ce te nasmejati do suza, njoj izmamiti smesak... Priblizi joj voznju motora na nacin koji je interesantan. Shvatice i sama posle odredjenog vremena da voznja motora ( predpostavljam vecini ovde prisutnih) nije 300 na sat na zadnji, vec uzivanje u voznji, upoznavanje novih ljudi, predela... Shvatice da je voznja motora nova dimenzija zivota. Pitanje je koliko ce ti vremena trebati, ali veruj da moras i ti da budes strpljiv da bi dosao do zeljenog ishoda. Ako ne uspes u tome, sacekaj da prodje jos koja godina u braku - bice joj sve jedno i ako dodjes sa istetoviranim tribalima preko pola lica!  :) Ne bih da budem pogresno shvacen ali izbegavaj moto skupove jer tamo se njoj, predpostavljam, nista nece svideti. "Moto crash compilation Nr.XX" na Youtube-u -NIKAKO!!! I ako se na kraju slozite, kupi putni enduro ili putni motor na kome ona moze komforno da sedi a ne da se grci na nekom motoru koji su pravili maleni Japanci za isto tako malene Japance ili Italijane... Nadam se da cemo se sresti uskoro na putu u dobrom zdravlju i raspolozenju!

• Podržavam 5

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S

Не знам да ли ће ико да ми верује, али овако је било.

Други брак, исто смо годиште, 1969. Возимо се колима, којекуда, и приметим да гледа моторе, да коментарише, и види се да воли. Онда једаред, к'о гром из ведра неба, питање:" Шта мислиш, да полажеш А па да купимо неки мотор?" ?!?!?!?!?! Ја у чуду... Добра идеја. Никада нисам о томе размишљао, а ево, после две и по године сам почетник на старој Хонди, и УЖИВАМ НЕИЗМЕРНО!!!! Стрпљива је што се тиче вожње у двоје, јер још учим да возим себе... Ето, желим свима једну овакву, само не ову моју. Њу не дам!!!

• Podržavam 8

• Svrati ponekad, 247 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR

Zajebana situacija brate. Ukoliko ti sam ne znas kako da joj objasnis onda ti ni od nas nema pomoci. Ako stvarno toliko volis motor onda ces znati da joj objasnis na ovaj ili onaj nacin, a ukoliko ti se samo ucinilo da ga volis onda ti motor nije ni potreban.

• Zainteresovan, 617 postova
  • Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650

Ili ga je supruga preduhitrila. pa mu kupila bukagije? Izgubi se čovek bre, nema ga ovde već odavno?

• ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Ja mislim da ga je žena uz ostatak familije ubedila da on zapravo nije mislio na motor već je hteo bicikl da vozi. :jee:

• Podržavam 2

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Све су то материјалне и пролазне ствари, данас имаш мотор, сутра га немаш, прекосутра је опет ту, а неко са ким делиш живот ипак је твоје друго ја. Мада и жене су данас пролазна ствар, на жалост.

Елем, оно што сам до сад схватио из овог мог "богатог" животног искутва је да је заједнички живот пун компромиса, тако да реченице типа ја или он (мотор) нису баш најнорамалније резоновање :) (по мом мишљењу).

Данас док се возим често се запита шта би мали ждребац (син) ако остане сам, погледам 3 пута, гас пажљивије заврћем....али и даље се возимо....

Сад кад ја узмем кључеве, она је са  кацигом већ поред мотора :) 

Ево ти једна слика нас, "нормалних" од пре пар година...

411029342649041851010282.jpg

П.С. Хвала ти Оља!!!

• Podržavam 10

• Solo Rider, 3190 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300 A

Све су то материјалне и пролазне ствари, данас имаш мотор, сутра га немаш, прекосутра је опет ту, а неко са ким делиш живот ипак је твоје друго ја. Мада и жене су данас пролазна ствар, на жалост.

Елем, оно што сам до сад схватио из овог мог "богатог" животног искутва је да је заједнички живот пун компромиса, тако да реченице типа ја или он (мотор) нису баш најнорамалније резоновање :) (по мом мишљењу).

Данас док се возим често се запита шта би мали ждребац (син) ако остане сам, погледам 3 пута, гас пажљивије заврћем....али и даље се возимо....

П.С. Хвала ти Оља!!!

:takoje:  :takoje:  :takoje: :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  :takoje:  

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250

ja sam TA žena koja neće motor u kući.

pod A.) kad nam je motor u garaži, frižider nam je prazan

Prateći pomalo onu temu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/23050-hrana/ stekao sam utisak da je frižider u kući gde je taj R sve, samo ne prazan

:na_glavi:

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

negde sam procitao u ovoj temi,( ja sam TA zena koja nece motor u kuci ) a nisi ni svesna da ce te uskoro muz promenuti. ne bojis se ti praznog frizidera, vec da ce mu neka mladja sedeti iza ledja.

• Podržavam 2

• chef, 1843 postova

da mu neka mlađa sedne iza leđa moji bi problemi bili rešeni. brige oko pogibije i povrede bile bi njene, a u moju kuću bi se uselio mlađi ( i potentniji), koji voli da sadi trešnje i pravi košnice, a ne da vozi eRa.

• Svrati ponekad, 198 postova

Osim sto mi tema izgleda prilicno glupavo , da forum resava bracna pitanja , sad ispade jos gluplja kad su krenula prepucavanja po sistemu sta bi bilo kad bi bilo  :lud: , Sto bi rekli ameri - get a room , nemojte preko nas . A i ta fora kao imam kuci malo dete necu vozim motor jer cu izginem  :tras2:

• Podržavam 3

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Џоксе, пре пре пре пре пре пребрутална слика.

To je Oljina slika, mi smo samo modeli...

• Podržavam 2

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

da mu neka mlađa sedne iza leđa moji bi problemi bili rešeni. brige oko pogibije i povrede bile bi njene, a u moju kuću bi se uselio mlađi ( i potentniji), koji voli da sadi trešnje i pravi košnice, a ne da vozi eRa.

Posle ove (cele)  rečenice, stvari su mi mnogo jasnije! Nisam želeo da boldujem neke delove ove rečenice, iz poštovanja prema njenom suprugu. Zaista mi je žao što je ovakva osoba urednik mog omiljenog foruma. I potpuno se slažem sa svim što su napisali sashac, bocca_bastard (samo bez smajlija) i druge kolege sličnog mišljenja, u ovoj temi.

• Podržavam 2

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

П.С. Хвала ти Оља!!!

Najlepsa fotka na BJB, priznaj Mirko da je Vijoleta zatrudnela na motoru. Slatki mali Dzoksic, uh baku mu onu iz Temerina.

• Podržavam 1

• U prolazu, 32 postova

Posle ove (cele)  rečenice, stvari su mi mnogo jasnije! Nisam želeo da boldujem neke delove ove rečenice, iz poštovanja prema njenom suprugu. Zaista mi je žao što je ovakva osoba urednik mog omiljenog foruma. I potpuno se slažem sa svim što su napisali sashac, bocca_bastard (samo bez smajlija) i druge kolege sličnog mišljenja, u ovoj temi.

Ja mislim da se ovde ipak radi o ironicnom komentaru drage nam urednice...u pocetku su i mene nervirali njeni komentari gledano sa strane ...ali mislim da se ona ipak samo zeza....doduse jeste malo surovo za klasicnog maco mena balksanskog bajkera ali to je sto je.

• Podržavam 2

• ODUSTO OD DIJETE, 2654 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Ja mislim da je pokretaču teme familija banovala i komp dok se malo ne opameti i grešne mu misli ne izađu iz glave. :tras2::stabre:

• Podržavam 1

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Olja, ajde lepo priznaj da ti nije u stvari krivo sto je Sonesi kupio "R"-a, nego sto ti ne da da provozas jedan krug !  :nanana:

:lol:   :lol:   :lol:    :zdravo:

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja