Djole99 5 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima uskoro polazem za A1 kategoriju i sad me zanima koji motor da uzmem od 125ccm dvoumim se izmedju par motora a to su honda nsr125, cagiva planet,yamaha tzr 125 pa ako imate neka iskustva sa ovim motorima napisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 6, 2015 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ako si u naked fazonu cagiva planet. Ako si u R fazonu imas tu i cagivu mito, aprilia rs ... Do koje cene gledas motore ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa skupio sam 1300e cagiva mito mi je nekako ruzan a za apriliu rs sam cuo da se kvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10884 Napisano Maj 6, 2015 Hronični Motociklopata, 7500 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pa skupio sam 1300e cagiva mito mi je nekako ruzan a za apriliu rs sam cuo da se kvari lose si cuo, ili taj ko ti to rekao nema blagog pojma, jer su masine u Cagivi i apriliji iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aha hvala ali i dalje stoji da puno trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Maj 6, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Meни моја троши око 5. Кад хоћу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro nije tako strasno,aj da se vratimo na temu koji je bolji od ta 3motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Maj 6, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мој глас иде за nsr125. Извозао са њом одличних почетничких 9К км. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koje godiste si vozao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1998 Napisano Maj 6, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan 99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma,meni sve to nekako mnogo para za 125 kubika..jbm li ga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7454 Napisano Maj 7, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Honda NSR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan tomaesp slazem se da je skupo al ne zelim odma da pocnem sa motorom od 600cm hard_rock hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam poceo sa 600, ziv zdrav prav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan I ja takodje..Nema veze sto je 600,sve je do tebe i koliki si karakter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Maj 8, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro ja poznajem sebe i ne bojim se brzine sto znaci da bi uvek iso maksimum, to je veliki problem kod mene prosto ne mogu da odolim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda 125...ali pazi,i 125 dovoljno razvije da se gune..pamet u glavu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Nije poenta ici maximum ...svaka budala moze da zakuca gas,to ti je najlakse...treba uzivati,voziti pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole99 5 Napisano Maj 8, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: kikinda Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...