vlajko 2670 Napisano Maj 6, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen kod nas na strane table, ocarinjen i registrovan na moje ime.Stanje perfektno, spreman za sezonu.. nove mišelinke,urađen servis, oba kreš bara, dobar alarm..Prešao oko 52K, deluje realna kilometraža obzirom na stanje.. prodajem ga jer nije enduro..Cena za keš 3700.. i više od toga me je koštao.. u zameni 4K pa gde se nađemo..Dolazi u obzir veći enduro.. afrika-tenera-bmw-ktm.. Mogu i da doplatim..ili vi meni..samo ako je dobar motor u pitanju.. krševi stop Imam i malu teneru 660 1996 htz.. nove gume,lamela, lanac-lančanici, odrađen servis i ugrađen podmazivač lanca i 12V utičnica...na satu oko 56K, pre mene odrađena generalna..registrovana pre neki dan na moje ime je..vrednost bar 1600eOba motora sam uzeo za sebe i sredio sve što treba da budu u fulu spremna za velike kilometraže..ipak bih se vratio na 3 u 1.. nije hitno ništa, ako ne iskrsne dobra varijanta ostaju oba u upotrebi..Ovakvog ga uzeh pre par meseci Onda jurnjava i završavanje papira..pa ne bih to više radio.. više dana izgubljenih i kilometri živaca zbog naših komplikovanih procedura i propisa.. Onda poneka vožnja.. odličan motor.. dobro leži po krivinama,odlično ubrzanje..i još bolje kočenje..ali navikao sam na ST i da mogu svuda kad god mi klikne u glavi da je preko preče Toliko je lako vozan da je i dame Išao sam jednom i čak do Ušća i to stavio na instagram Malu teneru sam menjao za moju veliku.. Sredio sve što je trebalo.. spreman za daleke pute koje planiram u avgustu.. motor tek pokazuje pravo lice na offu..odlično ide..ali jedan je cilindar.. naviko sam na dva jbga.. eventualno zamena za neki lakši..ali to tek kad i ako ode tdm.. 063/266-812 ako nisam dostupan jašem negde.. sms ću videti kad tad 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 6, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan koliko ova tenera ima kw... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 6, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan U polisi piše 35.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 7, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ti rekao , za malu teneru.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 12, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pređoh oko 1500 km za 4 dana.. živahan motorić.. pogotovu van puta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 133 Napisano Maj 12, 2015 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Si isao mozda Ibarskom ovih dana sa jos jednim motorom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 13, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam..sa jednom paprikom koja nije mogla da me stigne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 20, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tdm ide za 3500.. imam ponudu za zamenu i doplatu..ali sada mi treba keš.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 21, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta imas pokvarwno na umu xt1200 :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 21, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje..ali još uvek je nedostupna.. Sad mi treba keš..a za posle ćemo videti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Maj 21, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj model je 02-04 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Maj 21, 2015 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan U naslovu piše TDM 900 2004 godište . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 24, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 3300 da bude jos bolja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 30, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao tdm... Niko nije zvao na oglas ni da pita koliko su duboke šare na gumama... prijatelj preporučio prijatelju..hvala mu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 31, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mala tenera aktualna.. uzimam danas afriku pa je visak.. Dakle, zamena za zelene novcanice..1500 valutnih jedinica Ful spreman motor za novog jahaca..trenutno je kod Alje ili ti Revolucije na kozmetickom doterivanju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 2, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sređena je kompletno..od generalne do maske.. Nije prva boja i nemam pojma od kada je maska.. al tako sam je uzeo i tako ide dalje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 3, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prevarantu afrikanerski....sram te bilo He, he...moram da ti ocrnim motor i odbijem eventualne kupce, jer sam bacio oko na njega Ja cekam da prelomis i da teras AT u Dzordziju, a meni prodas malu teneru za Gazda Srecka, damo ti XL-a i doplatu u ratama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 3, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sastavi xl-ku pa da pričamo Dotad zamena za zlatne poluge ako ne može keš Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 27, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaja tenere opet aktuelna.. za keš 1400e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 18, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mala tenera je i dalje višak.. dolazi u obzir i zamena za manji motor za van puta uz doplatu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...