freetruck 3 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj Yamahi R1 1999 mi ne radi exup,pa sam hteo da pitam ako je neko imao slicna iskustva sa ovim problemom,da me posavetuje kako da ga resim!!! Ventil je non-stop otvoren,jer mi se na malim obrtajima motor gusi i to se veoma oseti u,npr. 4,5,6 brzini!! unapred hvala na savetima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 4, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj Yamahi R1 1999 mi ne radi exup,pa sam hteo da pitam ako je neko imao slicna iskustva sa ovim problemom,da me posavetuje kako da ga resim!!! Ventil je non-stop otvoren,jer mi se na malim obrtajima motor gusi i to se veoma oseti u,npr. 4,5,6 brzini!! unapred hvala na savetima!! Daj malo vise podataka, zasto je otvoren? Jel ti radi servo motor koji ga otvara/zatvara? Jel imas sajlice koje vode od serva do leptira? Jel se zaglavio, zapeko u tom polozaju? Ajde lepo detaljno... Resenje uvek postoji, kad znamo uzrok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freetruck 3 Napisano Mart 4, 2008 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sajle su tu,a kad se da kontakt ne cuje se da motor odradi otvaranje i zatvaranje ventila. Ne znam kako da proverim da li je problem u motoru koji pokrecee sajle,ali ja mislim da je u tome kvar... Uvek je otvoren ventil,jer kako sam rekao gusi se na malim obrtajima. Jos nisam krenuo detaljno da ga pogledam... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kreni redom, otkaci sajlice i upali motor. Daj mu gas od lera do 10k i vidi dal' se pomeraju. Ako se pomeraju, onda je leptir zaglavio sto sam cuo da se kod yzf1000r desavalo. Ako se nista ne dogadja raskaci konektor od elektromotora i sa multimerom ispitaj dal' se nesto na ulazu desava kad dodajes gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano Mart 6, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mene su pitali zasto ga JOS nisam skinuo.Rekoshe mi da moze i bez njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...