grunf014 31 Napisano April 29, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ispravna viljuska, zamenjeni semerinzi( Ariete) i ulje( Ipone Fork oil 10W). Skinuta sa motora zbog montaze USD viljuske koju sam vec posedovao. Cena 100 evra, za forumase moguca manja korekcija cene ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 29, 2015 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas sliku motora sa tom usd viljuskom i sliku sa ovom starom, jesi primetio neki boljitak? Izvini za off Послато са HUAWEI Y300-0100 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano April 30, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Imam slike ali ne trenutno uz mene. Ono sto sam primetio odmah je da je USD viljuska drasticno tvrdja i direktnija u odnosu na fabricku... I da mnogo vise "odbija" ruke po nasim putevima... ;-) :-( ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 30, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan imaš pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Avgust 20, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Sto zbog obaveza, sto zbog moje lenjosti da obnovim oglas viljuska se nalazi i dalje u mom posedu, tako da je oglas i dalje aktuelan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 20, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova viljuska odgovara i za TDM 850. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 21, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 24, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ova viljuska odgovara i za TDM 850. Provjereno ne odgovara zbog krace duzine stapova. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Septembar 7, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Neko je u predhodnim postovima pitao za sliku... Na prvoj slici se vide i roll-bar-ovi koji su skinuti sa nje, i oni su takodje na prodaju... Oko cene ce mo se vec dogovoriti :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Novembar 3, 2015 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf014 31 Napisano Jun 7, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Moze lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...