Jump to content

Moto Zajednica

Kozna jasha

Recommended Posts

• Drug član, 809 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Nasao sam klasicnu koznu rokericu na ebay extra povoljno, pa sam zamolio kuma da mi je ponese kad podje ovamo. Samo nisam siguran koju velicinu da narucim. Obim grudi mi je 37 incha, doduse u majici, sto bi po njima bila velicna S (36 - 38 ). Sledeca je M (40 - 42). Vec sam narucio S ali me strah da mi ne bude mala. A opet ne bih ni da jakna visi na meni. Kakva su vasa iskustva sa ovim tipom jakni, drugim recima da li sam se zajebo u proceni?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1574 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Ja imam 1 kuci skoro novu (i prodajem je) , iz Tajlanda, vrh kozza , crna, custom made.

Nosim je kao podjaknu, extra je za hladno vreme, a preko regularnu. Uska, drzi toplotu, ima dzepove i debelu rebrastu kozzu preko bubrega (kao uostalom i sve ostale ovog tipa).

Toplo je preporuccujem, i za leto i za zimu, jedino sto je ne nosim kao jedino oruzzje, jer nisam u tom rockabilly fazonu :)

• Drug član, 809 postova
Ja imam 1 kuci skoro novu (i prodajem je)

Pa si mene nasao? :) Salim se ja, naravno. Samo vec sam iscimao kuma da mi je naruci + bas mi se svidela jakna (i cena) = nista od posla za sad. Mozda ako mi ne bude pasovala, ali to cu znati tek krajem maja. Inace mi deluje skroz OK, ima reljef orla na ledjima i ulozak za hladnije vreme, a kosta 6500 dinara sve sa postarinom (kad se izrazim u dinarima deluje mi jos jeftinije :-) ). Evo i linka cisto da vidis kako izgleda. http://shopping.netsuite.com/s.nl/c.433673/sc.8/category.26/it.A/id.970/.f

• Drug član, 809 postova

Hvala ti Peki, inace ta tabela je ista kao ona po kojoj sam ja narucio, tako da ce valjda sve biti OK sto se velicine tice.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja