Gile 1426 Napisano April 14, 2006 Drug član, 809 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam klasicnu koznu rokericu na ebay extra povoljno, pa sam zamolio kuma da mi je ponese kad podje ovamo. Samo nisam siguran koju velicinu da narucim. Obim grudi mi je 37 incha, doduse u majici, sto bi po njima bila velicna S (36 - 38 ). Sledeca je M (40 - 42). Vec sam narucio S ali me strah da mi ne bude mala. A opet ne bih ni da jakna visi na meni. Kakva su vasa iskustva sa ovim tipom jakni, drugim recima da li sam se zajebo u proceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 14, 2006 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti ovo bude od koristi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 14, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 1 kuci skoro novu (i prodajem je) , iz Tajlanda, vrh kozza , crna, custom made. Nosim je kao podjaknu, extra je za hladno vreme, a preko regularnu. Uska, drzi toplotu, ima dzepove i debelu rebrastu kozzu preko bubrega (kao uostalom i sve ostale ovog tipa). Toplo je preporuccujem, i za leto i za zimu, jedino sto je ne nosim kao jedino oruzzje, jer nisam u tom rockabilly fazonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1426 Napisano April 15, 2006 Drug član, 809 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 1 kuci skoro novu (i prodajem je) Pa si mene nasao? Salim se ja, naravno. Samo vec sam iscimao kuma da mi je naruci + bas mi se svidela jakna (i cena) = nista od posla za sad. Mozda ako mi ne bude pasovala, ali to cu znati tek krajem maja. Inace mi deluje skroz OK, ima reljef orla na ledjima i ulozak za hladnije vreme, a kosta 6500 dinara sve sa postarinom (kad se izrazim u dinarima deluje mi jos jeftinije :-) ). Evo i linka cisto da vidis kako izgleda. http://shopping.netsuite.com/s.nl/c.433673/sc.8/category.26/it.A/id.970/.f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1426 Napisano April 16, 2006 Drug član, 809 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti Peki, inace ta tabela je ista kao ona po kojoj sam ja narucio, tako da ce valjda sve biti OK sto se velicine tice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano April 17, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Au brate extra izgleda jasha...vidish mogao bih da nesto tako odradim od pozadi:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1426 Napisano April 17, 2006 Drug član, 809 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kad mi stigne dacu ti je da precrtas! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...