oskar bl 983 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Jos mjesec dana do Engura !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Bitno za reci , zbog promjene lokacije , a samim tim i korekcije putanje , moralo je doci do nekih izmjena . Kako god , na raspolaganju ce biti "trek" , a bice i fizickog obiljezavanja staze , tako da ce svako moci voziti svoj tempo i nacin voznje. Bicu malo sebican i direktan i zamoliti sve one koji bi zeljeli doci , a pritom nemaju iskustva , da dva puta razmisle jer ce biti slozenih dionica koje traze vozaca i "kohonese" . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
offroad 27 Napisano Jun 5, 2015 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Lopare, BIH Prijavi odgovor kao problematičan Stizem i ja s ekipom, dva KTM-a i dvije Honde XR Zeljko Simic (Offroad) Honda XR 400 Radovanovic Radoslav Honda XR 650 Drazen Simikic KTM EXC 520 Dejan Djuanovic KTM LC4 400 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Jun 6, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svestenik (XTZ 660)2. Oskar BL (XT660R)3. IgoraK (XRV 650)4. Dzons_BL (DR 750)5. Nengobl (F650 Dakar)6. Lj_zrilic (KLE 500)7. Zoxbl (TA 600)8. Orla (XR 650) 9. VeljoBL (XTZ 750)10. AcoBL (KLR 650)11. Kubik ( KTM) - Hrvatska 12. hajoktejn (KTM 640 adventure) - Slovenija13. Jimmy LaLa (XF 650)14. Miklavc (KTM 640 Enduro) - Slovenija15. KTM 640 adventure iz Vinkovaca HR (tko ce ga dovesti jos neznamo)16. VladaSD (XTZ 750 ST) - SRB ..(imam zelju i volju, samo jos poslodavac da me shvati i da godisnji icon_wink.gif )17. Scioneri (KX250)-BiH18. AnteK ( XTZ 660 ) - Hrvatska19. BusMan (KLX 650) - Srbija20. Anđelko (KLE 500) - BiH21. Nikola_M (KLE 500) - HR 22. Renato J ( XT 600 ) - HR 23. Offroad (XR 400) - BiH 24. Radovanović Radoslav (XR 650) - BiH 25. Drazen Simikic (EXC 520) - BiH 26. Dejan Djuanovic (LC4 400) - BiH Idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 6, 2015 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan OOO gospon simić lijepo je čuti da dolazite, Nemoj mi peru zaboravit dovest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim da i ja citam. Dariooo jesmo rekli da neces da ga teras preko djombi?! Kubik sta ti je sa susplehom? Smjestaj izgleda kao da ce nas izbaciti od tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Jun 8, 2015 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako , Dario je bas pazio ktm-a , nije ga nijednom preko dzombi prevezao vecom brzinom od 100 km/h ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Jun 8, 2015 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan :lol2: Kad ce taj Engurooooo LJudi spremite se dobro ja imam upalu cijelog tijela ...Odavno nisam vozio ljepsu rutu :moto3: :moto3: U nedelju na trasiranju sam napravionaj ljepsi padod svih molio bi Daria da mi posalje snimak :motopad: :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ostavite bar jedan motor citav za enguro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan :lol2: Kad ce taj Engurooooo LJudi spremite se dobro ja imam upalu cijelog tijela ...Odavno nisam vozio ljepsu rutu :moto3: :moto3: U nedelju na trasiranju sam napravionaj ljepsi padod svih molio bi Daria da mi posalje snimak :motopad: :zvizduk: Bome i mene sve boli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonsBL 21 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki DR BIG 750S Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je simptomatično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ruta odlična, ekipa još bolja, rakija ladna, pivo toplo, ćevapi nedostižni .... Ukratko sve ono što enduraš može samo poželjeti. Velika hvala ludo dobroj ekipi enGuro je zakon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Ruta odlična, ekipa još bolja, rakija ladna, pivo toplo, ćevapi nedostižni .... Ukratko sve ono što enduraš može samo poželjeti. Velika hvala ludo dobroj ekipi enGuro je zakon Hvala tebi na odličnom druženju... ljudina si a i odličan enduraš Vidimo se opet na Enguru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Alera, ne daj mu više KTM-a, koliko ga je derao po dzombama onaj "šumski" auspuh se čuo do Broda P.S. Ukoliko se Dario ne slaže sa tim onda sto prije nabavi drugi motor da možeš i ti doci na enguro :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzonsBL 21 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Suzuki DR BIG 750S Prijavi odgovor kao problematičan Oćemo još - oćemo još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite kako to izgleda onako na papiru; za one koji žele znati više tu je i track.... 2015-06-07 KOZARA.gpx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Jun 9, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Odličan video! A koliko vidim i druženje je bilo odlično... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite kako to izgleda onako na papiru... Jel ti to kardiogram u toku voznje? Po kakve ti dzombe to teras, ja nikad ne bi kupio motor od tebe. Nikad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 10, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite kako to izgleda onako na papiru... Jel ti to kardiogram u toku voznje? Po kakve ti dzombe to teras, ja nikad ne bi kupio motor od tebe. Nikad! Ma on za dzombe uzme od Alere ili Anteka njihovi su navikli...☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to kardiogram u toku voznje? Rade "nevoljo", jel vidiš što se dogodi kad vozim bez dovoljnih količina kave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo da vidite kako to izgleda onako na papiru... Jel ti to kardiogram u toku voznje? Po kakve ti dzombe to teras, ja nikad ne bi kupio motor od tebe. Nikad! Ma on za dzombe uzme od Alere ili Anteka njihovi su navikli...☺ A lako je Anti kad ima XTejku i XTea... moze da bira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 10, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to kardiogram u toku voznje? Rade "nevoljo", jel vidiš što se dogodi kad vozim bez dovoljnih količina kave Neskafe daje ti krilaaaaa! Samo reci ako treba nesto da se doda, da znam za sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ufff, savršena... Vraća u život... Ne dodaji ništa... Ni u ludilu... Čim sam te vidio na check pointu prva asocijacija bila je konačno kava.... i nisi me ni ovaj put iznevjerio ... hahahaahah Hvala !!!! Libero, di su ostale slike ???????????????????? Daj neki download da napravim.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 10, 2015 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...