Alex-a 0 Napisano April 21, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, planiram da kupim navedeni motor Aprilia rs 125 93 godište. Ono što je istina ne razumem se u taj motor uopšte opis prodavca: Motor u odličnom stanju od ulaganja samo crvena farba da se ofarba maska na jednu stranu već je ošmirglana, prošle zime urađena generalna i od tada je prešao 500km u registraicji još par meseca. Što opis čini veoma primamljivim i zainteresovao sam se za njega, cena takvog motora je 700eura Da li možete da mi date neku preporuku, našta da pazim, da li je sama serija motora dobra? Planiram ga uskoro kupiti Izgleda ovako: Model je takav sa slike replica ultimated Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 22, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vec gledas to , baci pogled na ovaj motor http://www.polovniautomobili.com/motori/6128191/aprilia-rs-125-akcijaplastike od '98 modela. Jel on padao sa tog motora pa mora da se farba maska? Ako hoces bas taj sto si ti gledao , gledaj menjac,gume, kocnice, kako se ponasa u voznji , ali pre bi ti ovaj gore preporucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex-a 0 Napisano April 22, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam i njega, ali nema ništa i od ovaj jer lik ne pristaje da mi dotera motor 100km udaljenosti, sada garantujem da je kršina i da nema poverenja u njega... Već oće da mi pošalje poštom kao što se šalju papuče... A već za tih 1000 eura imam http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1655669__2007_godkimco quannon 2007 godište lepa mašina, digitalna instrument tabla... Pa videću njega da pazarim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano April 23, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ljubitelj Kymca ali svakako je lepsi od Aprilije 125 '93 god. Ali sto se tice snage i brzine Kymco ne moze da parira toj Apriliji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 23, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ma kupuj Kymca. Kymco satire svaku apriliju-yamahu po trajnosti njihovih agregata. Nema tu sta da se razmisljas, cak sto vise, veoma je glupavo da se dalje razmisljas, sem sto je RS125 jaci(kvariljiviji-veci potrosac) nista drugo nemas sa njegove strane. Kymco je sigurno i upravljiviji i ocuvaniji i manji potrosac i mnogo veca pouzdanost. Poredis babe i zabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex-a 0 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videću najverovatnije da pazarim Kymco video sam jedan oglas gde je skoro novo ali mu je bolja i cena Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 23, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kod Kymca uzmi u obzir da su to sve Hondini agregati, ako ti to ista znaci, ako ne volis Hondu, onda nema sto i da volis Kymca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex-a 0 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde da ne volim hondu Razmišljam se ko Kymco da uznem neki kredit i da pazarim novog, ne verujem da bi ga brzo promenio a novo je novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano April 23, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мотор од 125 кубика не би мењао брзо? Зависи шта је теби брзо. А 93 годиште за 700е? Боље додати још 150-200 и купити око 2000 годишта. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex-a 0 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa sa obzirom da nisam menjao skuter od 50ccm 2 godine koji sam nov pazario u pitanju je Peuget Kisbee Ja mislim da motor nov od 125ccm ne bi menjao 4 godina jer mi je sasvim dovoljno 125ccm da se ode negde, da smo živi i zdravi i sve će biti Planiram quannon ili neka Aprilia rs 125 koja je lepo urađena što ti kažeš iznad 2000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...