rusic 261 Napisano April 20, 2015 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Caos, stoji mi ovaj auspuh jer nikako da se provozam do Ade ili gde vec ima neko sposoban da napravi cev od auspuha do izduvne grane... pa pre nego odem tamo, ima li neko proveren i u "lokalu"? Motor je Africa Twin RD07, promer izduvne grane je valjda 43mm a unutrashnjost auspuha 52mm... hvala unapred za savete / kontakte pozdrav, rusic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 20, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem prosle i pre dve godine...licno nisam uspeo da nadjem nikoga ko bi to uradio korektno a za razuman novac u Beogradu ili blizoj okolini... nasao sam coveka iz blize okoline Beograda po preporuci koji mi je trazio izmedju 80 i100eur da mi montira dva Akrapa na TDM 900, odmah sam potom otisao kod Andjelka u Belu Crkvu i covek je istu stvar uradio za 3500din, to je bilo pre dve godine...prosle godine mi je Andjelko montirao Robertov auspuh na RD07 za ako se dobro secam 3000-3500din, ja sam bio jako zadovoljan uradjenim...ako ti treba Andjelkov kontakt javi se na PP! Evo kako to izgleda: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 20, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Nesa u Meljaku majstor za auspuhe, meni radio isto sto tebi treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano April 20, 2015 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ovaj broj : 063/284-148 Slavko Radnja se nalazi u Kumodrazu. Meni su radili neke stvari i bio sam, manje - vise, zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 12, 2015 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ne javih se, zavrshio kod Pirketa za 4000din, prezadovoljan kako je ispalo http://www.auspuhpirke.co.rs/kontakt/ http://f.cl.ly/items/0b1K3T1H2h2g0617061h/Photo%2012.5.15.%2018.54.18.jpg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf... odlična tema... i meni će trebati kad budem menjao auspuh ... trebaće mi adapter 2u1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Jun 1, 2015 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Isto montirao Akrapovica na Atlantika kod Pirketa. Svaka preporuka za rad i cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edix 2 Napisano Mart 5, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: prijepolje Motocikl: honda africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan kako da dodjem do tog lika,treba da odradim auspuh na rd07.. hvala..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 5, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Do Pirketa? Koliko znam on ne izrađuje za motorcikle nego za vozila, ovaj akrap je montirao.. Imaš link za sajt pa ga pitaj. http://www.auspuhpirke.co.rs/kontakt/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
edix 2 Napisano Mart 5, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: prijepolje Motocikl: honda africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ok,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 28, 2016 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan taj lik koji je radio motore kod pirketa vishe ne radi tamo, ne znam gde je sad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...