Jump to content

Moto Zajednica

Automobil karavan kupujem

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: Honda nc700x

Kolege, drugari. Znam da je ovo moto forum, ali rek'o da otvorim temu mozda ima nekog dobrog coveka kolege koji zna nekoga ili on prodaje.

Situacija je ovakva, brat je stedeo pa pristedeo. Zeli da kupi Fiat Stila (karavan) ili Lanciu Lybru. Zainteresovan je za onaj 1.9jtd motor, prednost imaju dizel modeli ali ako neko ima i benzinca nije problem. Tako da ako neko poznaje nekoga, ili on prodaje a da je proveren model koji nije presao jedno 200.000 vise nego sto pise na tabli, ocuvan, ne udaran itd nek bude slobodan da ponudi na PP, pa cemo razmeniti mailove, brojeve itd.  Isli smo par modela da pogledamo pa se malo razocarasmo, ali ima ih jos u opticaju.. :)

Hvala unapred! 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6362 postova
  • Motocikl: CRF300L

Skoro sam kupio karavan, u opticaju je bila Lybra jtd i Xsara hdi. Na kraju sam uzeo Xsaru i nisam se pokajao, malo trosi, lepo ide, jako udobna i ogroman gepek (dosta veci od Lybre). Sa druge strane prednost Lybre je sto je krcata opremom i mnogo lepsa unutra, ali je jako tesko naci neku koja nije podrpana i unistena, ja nisam uspeo.

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: Honda nc700x

Pa do oko 2800-2900 evropskih je neki optimum i maksimum, da mu ostane malo i sa strane ako treba registracija, ili neka sitnica da se zamnei, opravi, ili slicno :). Bilo kakav savet, ponuda i slicno su dobrodosli :).

A sto aca-pn kaze, jako jako je tesko naci neku koja je u korektnom stanju i zbog koje te nece boleti glava nakon 2000km predjenih.. 

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Imam lagunu 2002.god. pravih 150.000km 1.9dci 107ks,6 brzina, registrovana do kraja decembra, pre 3500km odradjen veliki servis. bukvalno bez ikakvog ulaganja. Nisam planirao da je prodam ali ako ponudi cifru koju ne mogu da odbijem onda je sve na prodaju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja